SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce are în garderobă o femeie cu adevărat elegantă. Câte dintre ele ai?

2 noiembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: femeia.ro
eleganta

DIVERSEO femeie stilată se recunoaște dintr-o mie. Nu își schimbă garderoba des, însă are în dulap câteva lucruri esențiale. Eleganța desăvârșită nu stă în numărul de rochii pe care îl ai în dulap și nici în eticheta de designer. Ea se învață, se cultivă și se face remarcată prin simplitate și bun gust. Mai mult decât atât, o adevărată doamnă nu are nevoie de diamante sclipitoare și rochii încărcate pentru ca cei din jur să o observe imediat ce intră într-o încăpere. Iată care sunt piesele vestimentare care nu lipsesc din dulapul unei femei care știe cu adevărat ce este stilul.

O femeie matură știe deja ce i se potrivește din punct de vedere vestimentar și devine foarte practică atunci când vine vorba despre vestimentație. Un costum de damă format fie din fustă, pantaloni sau rochie cu sacou este, în mod cert, o alegere pragmatică, dar și foarte elegantă.

Costumele sunt în măsură să ascundă și micile imperfecțiuni care apar odată cu vârsta. Sunt foarte stilate, potrivite oricărei împrejurări și e foarte ușor să compui o ținută desăvârșită din cap până în picioare dacă ai mai multe în dulap. Un alt avantaj este că poți să faci combinații mai multe purtând sacoul de la un costum cu fusta de la altul.

Rochia neagră nu are voia să-ți lipsească din dulap. Clasica rochie neagră are deja un nume cunoscut în întreaga lume – „little black dress“. Când porți o rochie simplă neagră ești în ton cu orice eveniment, indiferent care ar fi acela. Este piesa de o eleganță supremă, care poate fi purtată oricând și accesorizată în zeci de feluri.

Un sacou negru, cambrat va face chiar și o pereche de jeanși să pară o alegere stilată. Este una dintre piesele care se potrivesc și la fustă, pantaloni office sau o rochie, dar și la ținute casual. Cu cât mai simplu este modelul, cu atât este mai ușor să-l combini cu orice altă piesă, așa că e bine să ții cont de acest lucru data viitoare când ești în căutarea unui sacou. Nu uita că pe un sacou se vede calitatea la prima vedere, din felul în care se așează și felul în care este croit, așa că merită să investești mai mult.

Marilyn Monroe spunea că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, însă noi am spune că un colier subtil cu un pandativ discret este cheia pentru o apariție desăvârșită în fiecare zi. Poți alege aur sau argint și poți opta pentru orice pandantiv îți dorești, cert este că nu ai nevoie de pietre scumpe pentru a da dovadă de bun gust.

Mai mult decât atât, faimoasa Coco Chanel spunea că ori de câte ori vrei să ieși din casă, să te privești în oglindă și să renunți la un accesoriu. Ea a rămas în istorie drept una dintre cele mai elegante femei, așa că avem toate motivele din lume să-i urmăm sfatul.

 

Comentarii