SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce automobile s-ar potrivi personajelor din Game of Thrones

3 iunie, 2015 Autor: Sabina Roibu Sursa: topgearrussia.ru


Noul sezon al serialului adorat de întreaga lume ne bucură cu episoadele sale, iar noi, echipa Promotime ne-am gândit ce automobile li s-ar potrivi cel mai bine personajelor acestuia. 

Cersei Lannister –frumoasă, vicleană şi extrem de severă, Cersei  este întruchiparea apogeului şiretleniei într-un chip extrem de atrăgător. Și automobilul acesteia trebuie să fie pe măsură de ”viclean”, rapid şi imprevizibil – Dodge Viper ar fi cea mai potrivită alegere.

Jaime Lannister – luptătorul înrăit, care nu poate trăi fără bătălii şi misiuni speciale, are nevoie de un automobil pe măsură, însă după câte ţinem minte acesta și-a pierdut o mână. Bolidul acestuia trebuie să fie unul special – noul Ford Mustang  cu un V8 de 5 litri, capacităţi extraordinare, cutie de viteze automată şi sistem de parcare automat. Ai grijă de mână Jaime!

Jon Snow – potrivit numelui său ”înzăpezit” Jon îşi duce existenţa glorioasă la nord, printre zăpezi şi frig. Automobilul acestuia ar trebui să fie la fel de dur ca şi stăpânul său, pentru a îndura toate ”plăcerile” iernii – Toyota Hilux pregătită special pentru expediţii către Polul Nord ar fi o alegere perfectă. În plus, fiind un pick-up poate transporta mulţi ”colegi” de pe ”the Wall”.

Arya Stark – în faţa ochilor noştri micuţa Aria creşte, se maturizează extrem de repede, transformându-se dintr-o prinţesă dulce într-un soldat adevărat. Unicul  ei ”neajuns”  este vârsta minoră. Astfel, micuţa Arya s-ar simţi ideal la volanul unui  Aixam GTO – un coupe minuscul, însă cu o înfăţişare extrem de agresivă. În plus, fiind dotat cu un motor de doar 0,4 litri, şoferul acestuia nu are nevoie de un permis de conducere.

Daenerys Targaryen – o blondă care tot încearcă să-şi ia înapoi dreptul de a sta pe tronul de fier, în paralel dăruind libertate sclavilor din diferite oraşe şi nedespărţindu-se pentru nici un minut de dragonii săi.  Tot ”focul” ar putea fi răcorit perfect  de o semiremorca refrigerator. În plus, mărimile semiremorcii ar permite ”livrarea” dragonilor pe câmpul de luptă cu un confort deosebit.

Tyrion Lannister – cel mai tragic, dramatic şi controversat personaj din Game of Thrones. Pe tot parcursul episoadelor acesta a ”sorbit” din toate. Automobilul lui Tyrion ar trebui să fie extrem de comod şi dotat, ca un Mercedes-Maybach Pullman – canapea super comodă, pahare din cristal şi izolarea de lumea înconjurătoare. Alegerea perfectă!

White Walkers – cel mai mare pericol al tuturor celor care trăiesc pe pământ.  Aceştia ar putea zbura cu o motocicletă asemeni Suzuki Hayabusa, cu pe 300 km/h.

Joffrey Baratheon – probabil cel mai potrivit automobil pentru cel mai neplăcut personaj din întregul serial, ar putea fi Chrysler Pt Cruiser. De ce anume ? Pentru că Pt Cruiser nu mai există, la fel ca şi Joffrey.

 

Comentarii