SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce demenţi! Îşi riscă viaţa pentru o poză – (FOTO)

24 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.click.ro


A venit vara şi s-a dat start concursului pentru cele mai tari poze din concediu! Însă, unii sunt în stare de orice pentru fotografia perfectă. De când s-au inventat beţele pentru autoportrete, realizate cu telefonul mobil, mii de artişti din întreaga lume au luat cu asalt cele mai periculoase locuri.

fotografie, risc, selfie, imposibil

Nik Haliks s-a pozat cu vulcanul Benbow din Vanuatu

 

Fotograful eston Ervin Punkar s-a urcat pe turnul televiziunii din Tartu, Estonia, la 183 de metri deasupra solului pentru… a prinde un asfinţit. A ajuns la puşcărie, dar poza a făcut înconjurul lumii.

fotografie, risc, selfie, imposibil

 

Thiago Correra s-a pozat la 38 de metri înălţime, de pe umărul lui Hristos, din Rio de Janeiro, Brazilia. Iar Batmanii ruşi Vladimir Sidorov şi Ivan Kuzneţov au cucerit turnul de 420 de metri din Shanghai, China.

Aaron Gekoski s-a pozat cu rechinii în mijlocul recifului de corali Aliwal Shoal, din Africa de Sud.

fotografie, risc, selfie, imposibil

 

Alţii cuceresc văzduhul şi îşi fac poze din planor. Este cazul pilotului ceh Jakub Vlk care s-a pozat deasupra aeroportului Benesov, din Bystrice.

fotografie, risc, selfie, imposibil

 

Rusul Alexander Remnov s-a cocoţat pe zgârie-norii din Hong Kong. Însă cel mai tare dintre toţi este Nik Haliks, care s-a pozat cu vulcanul Benbow, de pe insula Ambrym, Vanuatu. El a prins în cadru exact momentul dramatic al unei erupţii devastatoare.

fotografie, risc, selfie, imposibil

Vladimir Sidorov şi Ivan Kuzneţov s-au suit la 420 de metri în Shanghai

Salvează

Salvează

Comentarii