SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce greșeli face femeia în dormitor

11 iunie, 2017 Autor: Adriana Onica Sursa: thewoman.md

SEXExistă câteva greșeli pe care femeia le face atunci când vine vorba despre amor și oricât am vrea să spunem că suntem perfecte, nu e chiar așa! Uneori, femeile au tendința de a cu bățul în baltă, iar asta afectează cu siguranță relația de cuplu și intimitatea. Sunt greșeli pe care le poți face din nepăsare, neatenție sau din contră, pentru că ai senzația că i-ai face rău partenerului tău.

Iată ce greșeli face femeia în dormitor:

1. Nu vorbește când nu reușește să se simtă bine

Este un lucru deja știut că femeile sunt mai dificile când vine vorba despre momentele intime, de aceea este bine să comunici cu partenerul tău și să-i spui când nu te simți bine. Spune-i ce ți-ar plăcea să facă, fără să te gândești că îl faci să se simtă prost. Dacă te iubește sau îi pasă de ceea ce se întâmplă în dormitor, va ține cont de părerea ta.
Multe femei așteaptă ca bărbatul să știe deja ce-și doresc fără să discute pe tema asta, însă nu toate femeile sunt la fel și nu toate preferă aceleași lucruri. Dacă nu îi vei spune ce vrei, vei deveni frustrată, dezamăgită și lipsită de chef, ori asta pe termen lung va duce la destrămarea relației.

2. Lipsa entuziasmului

Este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face. La fel ca și tine, bărbatul are nevoie să se simtă dorit, chiar dacă aveți o relație de ceva timp. Fii spontană, surprinde-l și încearcă să readuci pasiunea în relația voastră. Din când în când, preia tu inițiativa și nu mai aștepta mereu ca el să facă primul pas.

3. Femeia-lemn

Există femei care cred că bărbatul trebuie să facă totul. Greșit! Pune-te puțin în locul lui și imaginează-ți cum ar fi dacă nu ar schița niciun gest în timp ce tu faci toate eforturile din lume pentru a se simți bine! Nu prea bine, nu?

4. Se preface că se simte bine

Ai face bine să încetezi să faci asta. Dacă te prefaci că partidele voastre sunt extraordinare, atunci săracul tău partener nu va ști niciodată că trebuie să depună un efort suplimentar pentru a îmbunătăți relația. Fii sinceră și spune-i ce trebuie să facă.

5. Arată-i că-ți place

Stană de piatră și mută, nu e tocmai cea mai bună alegere pe care o poți face. Arată-i că-ți place și vei avea un bărbat încurajat să meargă mai departe. Până la urmă, vă bucurați amândoi de prestația voastră.

6. Încearcă lucruri noi

O fi poziția misionarului comodă și romantică, dar devine plictisitoare dacă o faceți de fiecare dată așa. Dacă îți propune poziții noi, încearcă să nu te simți ofensată, până la urmă dacă își dorește să facă asta cu tine, înseamnă că încă te mai dorește. Și se presupune că tu asta vrei, nu?

7. Complexele

Femeile au un prost obicei să se gândească la toate prostiile pe care de cele mai multe ori bărbații nici nu le observă. Cel puțin nu în timpul unei partide. Dacă ai făcut puțină celulită, nu face pe nebuna, refuzând să mai stai cu spatele la el sau în orice poziție în care ți s-ar vedea lipsa de condiție fizică. Mai bine amuză-te pe subiectul acesta și fugi la sală. Starea psihică și emoțională a unei femei contează mai mult decât orice performanță, iar dacă tu te simți complexată de felul în care arăți, trebuie să te hotărăști să faci ceva în acest sens.

Comentarii