SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce înseamnă prenumele tău în limbajul iubirii

21 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: teotrandafir.ro Foto: independent.co.uk

DIVERSEInițiala prenumelul tău definește câteva trăsături de caracter și de personalitate, spun psihologii. În ceea ce privește dragostea, numele tău arată cum te comporți în dragoste și în relațiile cu cei din jur.

A – Dacă numele tău începe cu litera A, ești o persoană norocoasă în dragoste. Cuvântul de ordine este, deci, NOROC din belșug.

B – Persoanele ale căror nume începe cu litera B sunt timide în dragoste. Cred cu tărie în relațiile care durează o veșnicie și nu sunt de acord cu divorțul.

C – Persoanele care au inițiala numelui C sunt destul de geloase și egocentriste în dragoste. Iubesc din toată inima, însă, conform celebrei vorbe, le e milă de partener, dar de ele li se rupe sufletul.

D – Semnificația acestei inițiale înseamnă iubire organizată. Persoana a cărei nume începe cu D este realistă și nu se entuziasmează foarte ușor chiar și atunci când are fluturi în stomac.

E – Iubire sinceră. Cei care poartă numele Elena sau Emanuel sunt foarte pătimași și destul de direcți în relație. Nu iși limitează nici cea mai dură vorbă atunci când îi deranjează lucruri la partener.

F – Această literă reprezintă simbioza perfectă între rațiune și emoție, între sentiment și spirit practic.

G – De iubire cu năbădăi au parte persoanele botezate cu inițiala numelui G. Această literă simbolizează nestatornicia și nerăbdarea în limbajul dragostei.

H – Persoanele care au inițiala numelui H trebuie să renunțe la materialism dacă vor să fie fericite în relația de cuplu. H înseamnă iubire cu interes.

I – Litera I simbolizează emotivitatea și pudoarea. Deci dragostea acestor persoane este una inocentă.

J – J este litera aventurierilor. Iubirea semnifică un continuu periplu printre sentimente și… dormitoare diferite!

K – Această literă simbolizează inspirația, iubirea ca lecție de viață pentru ceilalți. Persoanele cu numele Karina sau Karim ii fac pe cei din jur sa își facă loc iubirii necondiționate în viața lor.

L – Litera L înseamnă iubire deschisă. Persoanele care au inițiala numelui L sunt sociabile și descurcărețe în orice circumstanță și trec peste problemele de cuplu cu repeziciune.

M – Litera M este litera optimismului debordant, considerat și exagerat. Persoanele care au inițiala numelui M iubesc cu o încredere de invidiat.

N – N simbolizează teama de singurătate, deci persoanele ale caror prenume începe cu această literă nu au mari pretenții atunci când își caută partenerul de viață.

O – Dragoste determinată, fermă, curajoasă, implicare totală: Asta semnifică numele Oana sau Ovidiu în limbajul iubirii.

P – Persoanele care au inițiala numelui P cochetează cu lumea artei. În limbajul iubirii, numele lor înseamnă dragoste platonica.

R – R înseamnă iubire reflexivă, contemplativă. Deci, cei pe care îi cheamă Rareș sau Ramona gândesc de o mie de ori un lucru înainte să facă un pas important în dragoste.

S – Relația de iubire a unei persoane cu inițiala S va fi una bazată pe tabieturi, pe rutină. S înseamnă comoditate.

T – Persoanele care au inițiala numelui T sunt mereu în stare de alerta. Iubirea lor va fi una plină de acțiune permanentă.

U – Cei care au inițiala numelui U, deși sunt puțini la număr, sunt atrași de tot ce înseamnă spiritualitate și mistere. Pentru ei, dragostea capătă conotații din alte dimensiuni.

V – Persoanele care au inițiala numelui V sunt extrem de hotărâte în viața de cuplu până la încăpățânare.

X – Persoanele cu inițiala numelui X sunt extrem de perverse în dormitor. Pentru ei, dragostea perfectă înseamnă mult erotism.

Y – Persoanele care au inițiala numelui Y sunt extrem de expansive. Le place să domine în relație.

Z – Litera Z simbolizează dragoste constantă.

Comentarii