SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce mănâncă 5 vedete la micul dejun ca să nu se îngraşe

18 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: www.eva.ro


Numeroase studii au demonstrat faptul că persoanele care nu mănâncă dimineața sunt predispuse îngrășării şi își dublează riscul de a se alege cu kilograme nedorite. Aşadar, obișnuiește-te să nu pleci din casă fără să iei micul dejun dacă îţi doreşti să ai o siluetă de invidiat.

1. Julia Roberts alege terciul de ovăz cu ou şi avocado

Nu este vorba despre acel terci de ovăz în varianta dulce, ci de unul care include ouăle şi avocado. Ovăzul conţine o fibră numită beta-glucan, ce scade colesterol rău. După ce ai fiert fulgii de ovăz cu apă sau supă de legume, pune peste ei un ou şi îndepărtează cratiţa de pe foc după ce s-a făcut oul. Adaugă la final o jumătate de avocado tăiat cubuleţe. „Ai un mic dejun complet cu fibre, proteine, grăsimi sănătoase, carbohidraţi, vitamine şi minerale”, explică Kathy Kaehler, antrenorul şi nutrţionistul frumoasei Julia Roberts.


2. Jennifer Aniston mănâncă omleta cu pui, avocado şi parmezan

Recunoscută pentru corpul său perfect tonifiat, Jennifer Aniston este fanul numărul 1 al dietelor bogate în proteine. Astfel, actrița preferă să ia un mic dejun săţios, optând pentru o omletă cu albuş de ou, pui, bucăţi de avocado şi parmezan. „Ouăle sunt o sursă importantă de proteine, iar avocado aduce un aport de grăsimi bune şi substanţe nutritive cu rol antiinflamator”, explică Carrie Wiatt, nutriţionista lui Jennifer, care mai recomandă şi un bol cu diverse fructe de pădure


3. Fergie combină brânza de vaci cu roşii

Pentru a-şi menţine silueta fără să se înfometeze, Fergie optează la micul dejun pentru brânzica de vaci cu felii de roşii. „Această combinaţie, consumată la micul dejun, este echilibrată în proteine, fibre şi antioxidanţi”, explică nutriţionistul vedetei, Carrie Wiatt.


4. Jennifer Lopez alege un shake cu pudră proteică pentru micul dejun

Jennifer Lopez îşi ia micul dejun în drum spre muncă, optând pentru un shake proteic, ce îi conferă energia necesară. „Această băutură conferă multă energie şi substanţe nutritive, fiind o opţiune sănătoasă şi rapidă pentru masa de dimineaţă. Amestecă două linguriţe de pudră proteică în apă rece şi adaugă eventual puţină scorţişoară, deoarece accelerează metabolismul”, susţine Haylie Pomroy, nutriţionistul vedetei.


5. Hilary Swank mănâncă iaurt grecesc cu fructe de pădure şi migdale crude

Ca să se menţină în formă, Hilary Swank alege la micul dejun iaurtul grecesc, pe care-l combină cu un pumn de fructe de pădure şi câteva migdale crude. „Iaurtul conţine probiotice, calciu şi proteine. La aceşti nutrienţi se adaugă antioxidanţii din fructe şi grăsimile bune din migdale, ce reglează nivelul zahărului din sânge şi menţine senzaţia de saţietate mai multă vreme”, explică medicul Oz Garcia, nutriţionistul vedetei.

Comentarii