SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce nu observă bărbații la o femeie atunci când fac sex

27 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.click.ro

SEXCea mai mare greșeală pe care o fac femeile este să-i refuze iubitului o partidă de sex, fiindcă într-un anumit moment nu le place cum arată. Însă, ele trebuie să fie conştiente de faptul că, reprezentanţii sexului puternic sunt atât de implicaţi atunci când fac sex, încât nu observă micile defecte ale partenerei.

Reprezentantele sexului frumos sunt tot timpul atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor şi la felul cum arată, chiar şi atunci când sunt în dormitor, în momentele cele mai intime. PROMOTIME vă propune să aflați ce nu observă bărbații la o femeie atunci când fac sex.

Că nu este proaspăt epilată

De cele mai multe ori, femeile refuză să facă sex doar pentru simplu motiv că nu au avut timp să se epileze. Din fericire, acestea sunt lucruri pe care cei mai mulți bărbaţii nu le observă atunci când fac sex. Ar fi o problemă şi ar deranja doar în situaţia în care femeia ar avea părul crescut foarte mult, însă cel în creştere nu atrage atenţia.

Că sânii nu mai sunt atât de fermi

Într-adevăr, sânii au fost și vor rămâne o atracție pentru cei mai mulți bărbați, fiind consideraţi o zonă erogenă foarte importantă. Din acest motiv, femeile sunt extrem de preocupate de felul în care arată bustul lor, iar atunci când acesta nu mai este apetisant consideră că nu mai sunt atractive. Din fericire, acest aspect contează foarte puţin fiind unul dintre acele lucruri pe care bărbaţii le ignoră în timpul sexului. Ei când ajung să facă dragoste cu o femeie înseamnă că o doresc şi o vor exact aşa cum este cu defecte şi calităţi.

Că s-a îngrășat puțin

Sunt situații când femeile evită să facă sex fiindcă s-au îngrăşat puţin şi le este ruşine să se mai dezbrace în faţa partenerilor de viaţă. În timpul actului sexual, mai ales atunci când există atracţie puternică între parteneri sunt eliberaţi tot felul de hormoni care dau o stare de fericire şi relaxare totală. Toate acestea fac ca bărbatul să fie profund implicat în actul sexual, încât nici nu mai observă că iubita are câteva kilograme în plus.

Că părul este nearanjat și machiajul întins

Femeile de cele mai multe ori au tendinţa să se machieze sau să-şi aranjeze părul înaintea unei partide de sex pentru a avea o imagine bună în faţa bărbatului. Totuţi, ele nu ar trebui să se preocupe foarte mult de acest aspect fiindcă în timpul sexului bărbații nici nu observă acest lucru. Cu atât mai mult că în momentele intime, inevitabil şi părul şi machiajul vor fi răvăşite, ceea ce pentru bărbaţi e foarte sexy.

Comentarii