SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce NU trebuie să faci după o partidă de sex

30 decembrie, 2015 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: libertatea.ro


Sexul e o activitate plăcută, care pe langă partea fizică ar trebui să insemne şi o apropiere la nivel spiritual intre cei doi parteneri. De multe ori, după ce partida de amor s-a terminat poţi să te culci, să îţi vezi de ale tale sau să uiţi că în urmă cu doar câteva minute erai pe culmile extazului. Iată ce nu trebuie în nici un caz să faci imediat după ce ai încheiat o partidă de sex, scrie libertatea.ro.

1. Să dormi

Poate eşti epuizat după ce ai făcut dragoste cu partenerul sau partenera, dar este o greşeală monumentală să te întorci imediat pe partea cealaltă şi să adormi. Mai petrece câteva momente plăcute alături de cel sau cea cu care ai făcut amor.

2. Să mănânci

Se spune că după amor te apucă foamea, deoarece ţi-ai consumat energia. Încearcă totuşi să nu fugi imediat în bucătărie şi să dai iama în frigider, pentru că astfel îţi jigneşti partenerul/a.

3. Să te speli

E normal şi chiar indicat să faci un duş după ce ai făcut sex, dar nu imediat cum s-a încheiat partida. Mai stai câteva minute în pat, nu fugi imediat în baie de parcă ai fi cine ştie cât de murdar şi dezgustat de ceea ce tocmai ai făcut.

4. Să vorbeşti la telefon

Ai terminat şi pui repede mâna pe telefon să vorbeşti cu un prieten sau să rezolvi o problemă de muncă. Demonstrează că îţi pasă şi că nu revii imediat la treburile obişnuite.

5. Să te apuci de treabă

Poate ai mult de lucru şi de abia ai reuşit să îţi faci timp 30 de minute pentru ca să faci sex. Totuşi, dacă ţi-ai întrerupt activitatea, mai oferă-ţi încă 10 minute de plăcută lenevală în compania persoanei iubite.

Comentarii