SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce preferă să mănânce starurile hollywoodiene

3 iunie, 2015 Autor: Cristina Movilă


Deși sunt dive internaționale, etaloane ale frumuseții și modele de urmat, totuși, să nu uităm că și cele mai mari staruri sunt în primul rând - oameni. Au plăceri vinovate de la care se abțin cu greu și preferințe culinare pentru care ar renunța la dietă, la fel ca fiecare dintre noi.
Cântăreța pop-country Taylor Swift este o amatoare înrăită de gogoși și cheeseburgeri. De asemenea, vedete se dă în vânt după dulciuri, în special cele ce conțin scorțișoară.
Preşedintele Americii, Barack Obama, a dezvăluit că nu se poate abține de la mâncărurile mexicane precum nachos cu guacamole-capriciul culinar preferat. De asemenea, adoră chili, familia lui având o rețetă specială pentru prepararea acestui sos.
  
Top modelul american și fostul înger Victoria’s Secret, Miranda Kerr adoră junk-food. Diținătoare unui corp de invidiat are drept preferințe culinare cheesburgerul și o porție mare de cartofi prăjiți.
Vedeta Disney, Selena Gomez adoră murăturile, pizza cu ciuperci şi ardei, creveţii, ciocolata.
 Declarată de câteva ori drept cea mai frumoasă femeie din lume, actrița Scarlet Johansson are o slăbiciune pentru aripioarele de pui.
 
Nicole Scherzinger se bucură de un fizic de invidiat și proporții perfecte. Dar, preferă să mănânce clătite cu banane și sirop de cocos, ciocolată cu nuci macadamia dar și mâncărurile cu sos de soia. Nicole nu se dă în lături nici de la shushi sau cipsurile cu sare și oțet.
Britney Spears rezistă cu greu când vine vorba de orice conţine ciocolată! La fel şi în cazul îngheţatei de vanilie ori a unei porţii de paste.
Jennifer Aniston nu poate să renunțe la nachos și Bloody Mary. Actrița nu se putea abţine când vedea mâncare pentru bebeluşi. Şi asta pentru că era bio, pasată, preponderent din fructe şi atât de uşor de digerat.
Cântăreața Mariah Carey recunoaşte că ar face orice pentru o felie de pizza cu salam picant, chiar dacă ştie câte calorii și grăsiDeși sunt dive internaționale, etaloane ale frumuseții și modele de urmat, totuși, să nu uităm că și cele mai mari staruri sunt în primul rând – oameni. Au plăceri vinovate de la care se abțin cu greu și preferințe culinare pentru care ar renunța la dietă, la fel ca fiecare dintre noi.mi conține aceasta.
  
Artista americană Lily Allen este înnebunită după sushi pe care le-ar mânca şapte zile din şapte.

Comentarii