SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce semnifică fiecare poziție de somn alături de iubitul tău

2 iunie, 2015 Autor: Sabina Roibu Sursa: ele.ro
Couple in bed back to back


Se zice că poziția de somn alături de iubit reflectă viața de cuplu. Felul în care dormim cu partenerul nostru poate spune multe despre ceea ce se întâmplă în relația noastră.

 

1. Dacă dormiți unul îmbrățișat cu celălalt – această poziție semnifică că aveți nevoie de cât mai multă apropiere cu persoana iubită. Această poziție este caracteristică cuplurilor recent formate și tinerilor căsătoriți.

2. Dacă dormiți pe o parte îmbrățisați – dacă el te ține aproape de trupul său sau invers și-ar dori să te protejeze. Această poziție este caracteristică cuplurilor de 2 ani împreună. Dacă uneori vă schimbați poziția, cine pe cine îmbrățisează, atunci înseamnă că ambii v-ați luat un angajament de a avea grijă mai multă de partener decât de propria persoană.

3. Dacă dormiți în părți opuse ale patului – dacă în timpul somnului nu aveți un contact fizic cu partenerul atunci sunt semne de o tensiune emoțională. Această poziție mai presupune prezența problemelor în viața partenerului, pe care nu le cunoașteți.

4. Dacă dormiți spate în spate – nu e deloc un semn rău. Studiile arată ca oamenii au nevoie de spațiu în timpul somnului și într-o relație această poziție de somn nu este un pericol. Cuplurile care dorm într-o asemenia poziție  s-a dovedit că sunt foarte apropiate în timpul zilei.

5. Dacă dormiți față în față – statisticile au dovedit că foarte puține perechi preferă această poziție de somn. Totuși această poziție prezintă încrederea pe care o aveți față de partenerul dvs.

Credeți că este acesta un adevăr – „cum dormiți așa vă iubiți” ?

Comentarii