SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce-și învață Pavel Volya băiatul de 2 ani

18 iulie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: cosmo.ru


Fosta gimnastă, iar acum prezentatoare TV și mamă a doi copii, Lyaisan Utyasheva a povestit cum soțul său, Pavel Volya, își educă fiul de doi ani. Se pare că show man-ul vrea să-l facă bărbat adevărat de mic. Acesta îl învață pe Robert toate mărcile de mașini, iar, potrivit declarațiilor mamei, copilul începe a da rezultate bune.

 

„Pasha l-a învățat pe Robert mărcile automobilelor. Mergem pe drum, iar el începe să arate cu degetul: acesta este Nissan, iar acesta este Opel, Ford, Toyota. Deocamdată nu deosebește semnul de la Hyundai de cel al mărcii Honda. Cel mai amuzant este, totuși, când întâlnește un Ferrari – „Ferrarya – mașina” spune el, de parcă toate pâna acum au fost nişte automobile oarecare, dar iată, Ferrari merită toată admiraţia.”, a declarat Lyaisan pentru o publicație rusească.

 

Tinerii părinți au întocmit și un grafic pentru comunicarea cu copiii lor. „Întrucât programul său de lucru începe după prânz, Pavel petrece prima jumătate a zilei cu fiul nostru care este extrem de fericit: joacă fotbal împreună, aleargă, vorbesc despre mașini și experimentează noi jocuri.”, a adăugat prezentatoarea.

Reamintim că Pavel Volya, show-man-ul Comedy Club, și Lyaisan Utyasheva s-au căsătorit acum trei ani, iar peste un an, după nuntă, s-a născut Robert. Recent, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară – pe lume a apărut și fiica Sofia. Îndrăgostiții nu au de gând să se oprească aici – tânăra mămică a declarat că ar mai vrea să nască un copil.

 

Comentarii