SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce ținute au ales să poarte vedetele autohtone de Valentine’s Day – (FOTO)

15 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: unica.md Foto: unica.md

MONDENVedetele și-au etalat ținutele și siluetele suple de Ziua Îndrăgostiților. Majoritatea au ales să petreacă o seară romantică în compania prietenilor și a fanilor și au optat pentru ținute siropoase și elegante, în acordul sărbătorii.

Diana Brescan a strălucit într-o rochie sexy de culoare neagră, cu umerii goi, aceasta și-a asortat ținuta cu o blană bej. Interpreta a primit în dar un ,,misterios” buchet de flori!

 

Actorul Emilian Crețu și aleasa inimii sale, actrița Adriana Bâtcă, au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților în compania unor prieteni. ,,LOVE și atât!!!”, a scris Emilian pe pagina sa de socializare.

 

 

Natalia Gordienko a participat la un eveniment privat organizat la Palatul Republicii. Artista a strălucit într-o rochie tip sirenă, etalându-și cu mândrie silueta suplă.

 

 

Chiar dacă a împlinit o frumoasă vârstă, mama lui Dan Bălan nu cedează cu nimic celor mai tinerele. Plină de energie și vitalitate, Ludmila Bălan le-a inspirat dragoste mai multor cupluri care au decis să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților într-un local select din Capitală. ,,La mulți ani Îndrăgostiților !!! ”, a scris Ludmila Bălan pe pagina sa de socializare, afișând o siluetă de invidiat.

 

 

Olia Tira s-a simțit o adevărată prințesă de Valentines Day, într-o rochie creată de designerul autohton Diana Voevutki.

Comentarii