SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce trebuie să ştie orice virgină sau virgin despre SEX

10 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: lyla.ro Foto: playbuzz.com
passion

SEXNimic nu e mai misterios ca sexul pentru adolescenţi. Deseori îţi sunt create impresii false despre ceea ce reprezintă cu adevărat contactul sexual.

Poate ai fost prinsă de multe ori în ipostaza în care credeai că totul va fi o poveste romantică, plină de încărcătură emoțională, însă trebui să știi că nu este totul chiar așa.

Poate chiar ai crezut că o simplă atingere sau penetrare te va lasa însărcinată sau ți s-au indus povești neadevărate cu privire la acest aspect. Trebuie să analizezi lucrurile cu atenție, să vezi dacă ești pregătită pentru pasul acesta și să îți cauți și partenerul pe gustul tău.

Într-adevăr sexul este un pas important în relația voastră și vă v-a apropia. Nu este însă astro-fizică. Chiar dacă îți vei iubi foarte mult partenerul, sexul este o chestiune cât se poate de fizică și primul contact va durea un pic. Nu-ți face griji!

Durerea se va transforma încet-încet în plăcere. Ceea ce contează cu adevărat e să trăiti amândoi momentul și să fiți atenți! Nu uita niciodată de protecție, fie ea reprezentața de prezervative sau anticoncepționale.

Sexul atrage după sine și câteva posibilități de infecție. Menține zonele intime în permanență curate și ai grijă ca și partenerul tău să facă la fel. Nu uitați niciodată protecția și bucurați-vă de viață voastra intimă împreună.

Comentarii