SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce ziceți despre o nouă trilogie ”Fifty shades of Grey”?

2 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: procinema.ro


Cel mai controversat roman erotic din toate timpurile, va da o nouă lovitură, doar că sub alt spectru. Autoarea romanului, E.L. James, a anunțat oficial că va rescrie povestea amoroasă dintre tânăra studentă virgină, Anastia Steele, și miliardarul sado-masochist Christian Grey. De data aceasta, povestea va fi expusă din punctul de vedere al eroului masculin, Christian Grey.

E.L. James suține că decizia a venit în urma cererilor uriașe din partea fanilor,  și, mai ales,  din partea cititoarelor fascinate de dorințele și motivațiile lui Grey , așteptând mai multe detalii despre trecutul întunecat al eroului cărților. Volumul va fi lansat pe 18 iunie, când ar fi fost și ziua personajului, Christian Grey.

Autoarea s-a arătat a fi destul de bucuroasă să revină în universul „Fifty shades of Grey”, pentru că, după cum susține ea, a doua latură a poveștiii este mult mai complexă. Acest fapt se datorează faptului că personajul lui Christian Grey a cucerit inimile a milioane de femei, mai mult de atât, povestea  sa, poate schimba total firul narativ al romanului.

În 2015, a fost  lansat primul film din trilogie „ Fifty Shades of Grey” având în rolurile principale pe  Dakota Johnson și Jamie Dornan . Prima parte a fost regizată de Sam Taylor-Johnson, dar regizoarea s-a retras după primul film, din cauza discuțiilor aprinse cu autoarea. Următorul film, va fi regizat, la propunearea autoarei, chiar de soțul ei.

 

Reamintim că primul film s-a lansat cu câteva luni în urmă în cinematografe și a fost criticat aspru.

Comentarii