SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cea mai frecventă greșeală din curele de slăbire

4 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: independent.co.uk


Autumn Calabrese, antrenoare pentru multe dintre vedetele de la Hollywood și cea care a inventat programul de slăbit 21-Day Fix, susține că știe care este motivul pentru care dietele de slăbit dau greș, notează digi24.ro.

Eliminarea alimentelor preferate este cea mai frecventă greșeală din curele de slăbire, susține antrenoarea.

„Oamenii urmează tot felul de diete și acceptă să renunțe la carbohidrați sau la orice aliment care conține zahăr. Însă, fac aceste schimbări doar pentru o anumită perioadă și nu pentru toată viața. Iar când dieta se încheie, nu numai că acele kilograme pierdute se întorc dar, de multe ori, se adună chiar mai multe decât erau la începutul curei,” explică specialistul, citat de Independent.

Autumn Calabrese recomandă includerea alimentelor preferate în dieta zilnică în cantități mai mici. Important este să controlezi porțiile și, astfel, nu va fi doar o dietă de slăbit, ci un stil de viață, spune antrenoarea.

„Poți consuma ciocolată, vin, pentru că astfel de alimente fac parte din viața de zi cu zi. Uneori vei pofti la un desert sau vei dori să ieși cu prietenii la un cocktail. Trebuie să știi cum să introduci aceste obiceiuri în viața de zi cu zi,” mai spune Calabrese.

Comentarii