SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

IT Academia STEP: Cea mai mare instituţie de învăţământ internațională în domeniul IT, și în Republica Moldova

29 octombrie, 2015 Autor: ADMIN Foto: md.itstep.org


IT Academia STEP este cea mai mare instituţie de învăţământ internaţională specializată pe formare în domeniul IT. A fost fondată în 1999 şi deţine 31 filiale în 12 ţări ale lumii. Direcţiile de formare propuse de IT Academia STEP sunt: Elaborare Software, Grafică computaţională şi Design, Tehnologii de reţea şi administrarea sistemelor. Absolvenții IT Academiei STEP lucrează în cele mai mari companii IT din 36 de țări.

Programul de studii cu durata de 2,5 ani a fost elaborat de specialiști practicieni conform standardelor internaționale. Procesul de studii este construit pe principiul „maxim practică, minim teorie” și va fi interesant și util pentru cei care au decis să însușească cele mai actuale și mai bine plătite profesii. Absolvenții Academiei sunt profesioniști în domeniul IT, cunoștințele și abilitățile obținute asigură o rampă de lansare de succes în industria IT.

Direcţiile de formare propuse de IT Academia STEP sunt: Elaborare Software, Grafică computaţională şi Design, Tehnologii de reţea şi administrarea sistemelor.

 

IT Academia STEP este cel mai mare centru autorizat Microsoft, Cisco, Autodesk. La absolvire, studenții primesc diplomă internațională de la IT Academia STEP, cât și certificate internaţionale oferite de la companiile partener.

 

 

Cadrele didactice sunt specialiști practici cu experiență în domeniul  IT.  Metodele de instruire unice de autor, care stau la baza studiilor în IT Academia STEP, sunt înalt apreciate în industria IT.

Studenţii Academiei sunt deţinătorii a numeroase premii și medalii la diferite concursuri și competiții:

  • Primele locuri la Campionatul Internațional Golden Byte;
  • Locul întâi la cel mai prestigios Campionat Mondial Microsoft Imagine Cup;
  • Locul întâi la Olimpiada Internațională Cisco;
  • Primele locuri la Competiția Internațională NetRiders.

 

Absolvenții  IT Academiei STEP lucrează în cele mai mari companii IT din 36 de țări:

 

 

În cadru academiei activează IT Academia Copiilor, care oferă studii în domeniul IT pentru copii cu vârste cuprinse între 9-14 ani, ce permit copiilor să beneficieze la maximum de timpul petrecut la calculator.

Elevii în IT Academia Copiilor STEP primesc  abilități practice și cunoștințe teoretice.

Lectori practicieni învață copiii să programeze, să fotografieze şi să filmeze, să elaboreze site-uri, jocuri, personaje animate, prezentări, să modeleze și să programeze roboți, să lucreze cu grafica și cu motoare de căutare.

Volumul cunoștințelor obținute în Academie ajută copilului în dezvoltarea sa profesională în viitor, fapt ce va fi un avantaj față de colegii săi.

Calculatorul încetează să fie o jucărie în mâinile copilului şi se transformă într-un instrument pentru crearea propriilor proiecte, care pot ajunge startup-uri renumite la nivel mondial.

 

IT Academia STEP – paşii tăi spre succes!

Comentarii