SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cea mai scumpă cină din lume costă 2 milioane de dolari

29 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.click.ro


Ocazie unică! Un cuplu care va achita 2 milioane de dolari va avea o cină cum nu s-a mai pomenit vreodată. În afara alimentelor scumpe, va avea parte de experienţe unice şi un inel cu diamant.

Compania rusească de diamante „World of Diamonds” a produs, recent, un inel cu un diamant albastru de 2.08 carate, din aur roz şi platină, căruia i-a dat numele actriţei Jane Seymour. Bijuteria a stârnit interes din partea a numeroşi cumpărători, inclusiv capete încoronate.

Însă, în loc să-l vândă la licitaţie, fabricantul a decis să organizeze cea mai scumpă cină din lume la finalul căreia să-l dăruiască acelui cuplu care îi va plăti suma de 2 milioane de dolari. Aşa că, a făcut echipă cu restaurantul „Ce’ La Vi” din Singapore pentru a organiza cina de pomină ce va dura 8 ore.

Cuplul norocos va avea la meniu stridii Belon cu spumă de şampanie, caviar Almas, cea mai scumpă varietate, muşchi de vită Mishima, făcut la grătar cu lemn de măr, somon sălbatic de Alaska, momiţe de miel, porumbel, vin de 45 şi 55 de ani, şampania cea mai scumpă din lume.

Cina va începe cu o călătorie cu elicoperul deasupra oraşului Singapore (oraş-stat insular, din Asia de Sud Est) de 45 de minute, urmată de o croazieră de lux. Cuplul norocos va fi preluat apoi de un şofer cu un Rolls-Royce şi dus la restaurantul „Ce’ La Vi”, de pe acoperişul Hotelului Marina Bay Sands.

Acolo îl vor aştepta 10 000 de trandafiri. Pe lângă panorama de 360 de grade a oraşului la apus, cei doi oaspeţi vor avea parte aici de cina de pomină. Drept tacâmuri, se vor oferi beţişoare de diamante pe care le vor fi scrise numele, iar la miezul nopţii le va fi dăruit inelul Jane Seymour.

Comentarii