SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cea mai sexy femeie din Moldova, într-o relație cu Corneliu Botgros? Blonda și artistul surprinși în ipostaze tandre – (FOTO)

18 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: perfecte.md Foto: facebook.com

MONDENSanda Țurcan este învingătoarea concursului anual al revistei VIP Magazin, la categoria "Top 100 cele mai sexy femei din Moldova".

Potrivit revistei mondene, Sanda Țurcan este nouă „cea mai sexy femeie din Moldova”, aceasta cucerindu-i pe internauți cu pozele ei și sex-appealul pe care îl emană.

Acum doi ani, circulau zvonuri, precum Sanda și Corneliu Botgros ar forma un cuplu. Blonda publica pe rețelele de socializare poze în care apărea alături de muzician, iar comentariile din descrierile fotografiilor dădeau de înțeles că între cei doi există cel puțin simpatie:

Iar în comentariul pozei de mai jos tânăra scria „Happy family”.

„Dragul meu drag” scria Sanda în dreptul imaginii de mai jos:

Într-un colaj publicat de ziua de naștere a artistului, de acum doi ani, Sanda scria: „La mulți ani, love you, happy birthday, să ne fii sănătos.” Iar Corneliu i-a mulțumit pentru dedicație: „Mersi Sanda Țurcan. Te poop! Ești o dulce!”

Corneliu Borgros a mărturisit că cei doi sunt doar buni prieteni: „Este o bună prietenă a familiei noastre, nimic mai mult. La noi este o modă să se interpreteze greșit orice” a spus acesta.

 

Comentarii