SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ceaiul din plante – un medicament bun, accesibil și plăcut

21 ianuarie, 2015 Autor: Daniela Timofti


O cană de ceai pe zi poate să vă păzească de boli de inimă, accidente vasculare și chiar cancer.

 

Ceaiul din plante are rolul de a relaxa organismul și de a întări imunitatea. De exemplu, rădăcina de păpădie purifică sângele și înlătură toxinele din ficat și rinichi. Potasiul care se găsește în această plantă îmbunătățește digestia și crește pofta de mâncare. Ceaiul de păpădie vă poate ajuta să slăbiț ușor și sănătos.

Un alt ceai benefic din plante este cel din rădăcini de cicoare. Ceaiul din cicoare are rolul de a curăța tractul uterin, detoxifică rinichii, crește pofta de mâncare și îmbunătățește digestia.

În cazul în care aveți arsuri la stomac, greață sau respirație urât mirositoare, este recomandat să beți ceai de mentă. Menta are rolul de a elibera corpul de stres și dureri fizice, ba mai mult – vă relaxează și este un calmant puternic.

Încă de la bunici știm că ceaiul de mușețel este un remediu perfect pentru insomnie și afecțiunile pielii. Ceaiul de mușețel este potrivit pentru prevenirea răcelii de sezon şi pentru întărirea sistemului imunitar. Ceaiul de mușețel înlătură imperfecțiunile tenului, doar dacă este folosit cu regularitate.

Indiferent ce plante pentru ceai alegeți, nu uitați că veți avea rezultate bune doar în cazul că le beți în fiecare zi.

Comentarii