SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cei mai buni actori şi regizori din Moldova au fost premiaţi în cadrul Galei Premiilor UNITEM 2018 – (FOTO)

27 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: unica.md Foto: unica.md

DIVERTISMENTÎn seara zilei de ieri, 26 martie, s-a desfășurat cea de-a 17-a ediție a Galei Premiilor UNITEM. În cadrul evenimentului, au fost premiați cei mai buni actori și regizori din țara noastră. Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Moldova este organizată anual în ajunul Zilei Internaţionale a Teatrului.

Un juriu specializat a remarcat munca regizorilor şi actorilor, care au evoluat pe scenele teatrelor din ţară. Iată lista câștigătorilor!

1. Cel mai bun rol masculin – Serghei Vokulovskii de la Teatrul de Dramă şi Comedie din Tiraspol şi Alexandru Pleşca de la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”

2. Cel mai bun rol feminin – Actriţa Dana Ciobanu, de la Teatrul Geneza Art, pentru rolul Mihaela din spectacolul „Invitația la Vals”

3. Cele mai bune spectacole pentru copii – „Omul de Zăpadă care voia să întâlnească soarele”, jucat la Teatrul „Luceafărul” şi „Harap Alb” de la Teatrul de Păpuşi „Guguţă”

4. Cel mai bun spectacol dramatic – Spectacolul „Colecționarul” (după John Fowles), montat pe scena Teatrului „Geneza Art” de regizorul Daniela Burlaca.

Premiile au fost oferite de persoane notorii din domeniu, dar şi de înalţi demnitari.

Comentarii