SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cel mai mare câine – Mastifful Tibetan – (FOTO)

12 mai, 2016 Autor: Igor Cojocari


Tibetul este ţara situată pe pantele de nord ale munţilor Himalaya din Asia Centrală, ţara cu multe miracole şi multe taine, cu pustiuri de zăpadă unde acestea mai păstrează acel sacru neatins de civilizația noastră. Unul din miracolele care s-au mai păstrat sunt câinii care îmbină în sine frumusețe, putere, rezistență şi nu în ultimul rând fidelitate. Este vorba de rasa Mastifful din Tibet.

Mastifful din Tibet este considerat unul din cei mai iscusiți câini de pază. Este foarte suspicios cu străinii şi are o anumită neîncredere faţă de aceştia. În prezența proprietarului nu prezintă agresivitate și este relativ prietenos cu oaspeții. Odată cu apropierea nopţii, se transformă într-un paznic serios, verificând în mod constant bunurile ce-l înconjoară. În zona obiectului pe care îl păzește alege punctul cel mai înalt, din care supraveghează. Ei au oase puternice, corp puternic și mușchi mari, precum și o mare rezistență, care le permite să parcurgă distanțe lungi pe teren muntos, iar blana groasă şi deasă opune rezistenţă temperaturilor scăzute.

 

În calitate de membru a familiei, Mastifful este foarte liniștit și calm, în același timp, este foarte docil, fermecător și devotat, el are nevoie în mod constant de o societate de oameni și este fericit atunci când o găsește. Mastifful este considerat un câine foarte intuitiv, capabil să simtă toate stările schimbătoare ale omului.

Mastifful este cel mai bun câine pentru copii, în cazul în care copiii nu se comportă inadecvat.

Pufosul nu e doar un câine foarte mare, el mai este şi foarte supărăcios, în momentul când se supără î-şi umflă obrajii şi cu milă îl priveşte pe stăpîn cerând iertare.

Monstruleţul pufos costă 3.500 de euro

Vezi video mai jos:

Comentarii