SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cel mai „nebun” clip lansat vreodată de Kapushon – (VIDEO)

20 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici


Kapushon uimeşte piaţa muzicală din Republica Moldova cu noua piesă „O fată din Chişinău”. Realizată în colaborare cu OLLA și Zebra Show, noua producție este însoțită și de un videoclip, ce a reușit deja să stârnească interesul fanilor. PROMOTIME vă oferă, în exclusivitate, detalii din culise.

Aranjamentul acestei melodii a fost făcut cu Smally încă în 2014, având influențe ale muzicii disco din anii ’90. „Piesa va intra și pe viitorul meu album „Doina”, având un loc aparte pe acesta. Ca structură, CD-ul se va deosebi de un abum clasic. Odată cu audierea lui, va fi clar cine este acel Petrică din cântec și ce caută el în discotecă. Acum, piesa poate fi luată doar ca o glumă, ca un pamflet, însă toate au un sens”, spune Kapushon.

Interpretul a mai declarat pentru PROMOTIME că a hotărât să facă acest pas și să o lanseze mai devreme, presupunând că vor fi nedumeriri: „Mi-am luat responsabilitatea să accept comentariile negative. Voi zâmbi mulțumit atunci când, după lansarea albumului, voi vedea cum lumea, nedumerită anterior de mesaj, vor spune „Aaa, iată cum a fost gândit”. Până atunci, includeți simțul umorului și percepeți piesa ca pe un banc.”

Kapushon a colaborat la audio cu OLLA, fata din back-vocalul piesei „Nebuni”, în duet cu Pavel Stratan, iar la video, în premieră, cu „Avantgarde Studio” și Ion Banaru – o echipă de băieți sârguincioși. Montajul clipului l-a făcut Ion Guzu, care a depus și destulă creativitate la editare, în procesul de post-production.

„Desigur, o bună parte din ideile și nebuniile clipului au fost aduse de bravii băieți de la „Zebra Show”. Sunt prieten cu ei și m-au ajutat foarte mult. Acum, este și o provocare. Știam, de fapt, eram mai mult ca sigur, că vor fi și ascultători nemulțumiți. Însă, eu nu mă tem de aceasta. Accept orice critică adecvată și argumentată.”

PROMOTIME  vă invită să vizionați, în continuare, noua producție muzicală marca Kapushon feat. OLLA & Zebra Show!

Comentarii