SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cel mai prolific bărbat a făcut 10 copii într-un an

3 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: libertatea.ro


Britanicul Kenzie Kilpatrick a fost declarat cel mai prolific bărbat. Are 26 de ani și este gay, dar a devenit tată a 10 copii în numai un an.

Kenzie a reușit să ajute peste 50 de doritoare de a deveni mămici, donând spermă. El nu folosește metoda clasică de donare, prin borcănaș, ci ia legătura direct cu viitoarele mame, prin Facebook. Această cale pare a fi destul de eficientă, întrucât a devenit tată a 5 băieți și 2 fete, printre care și o pereche de gemeni, și asta numai în ultimele 10 luni. Lanțul nu se sfârșește aici, Kenzie mai așteaptă 3 copii în viitorul apropiat.

 

Tânărul nu cere bani pentru serviciile sale, se mulțumește doar cu decontarea cazării și a transportului. Este destul de comod pentru că el singur se deplasează în localitatea unde stă doritoarea. Femeia se inseminează singură, cu ajutorul unei seringi.

 

Kenzie a reușit să aducă fericire în multe familii, iar asta este cea mai bună remunerare a sa: „Să știu că ajut oamenii care suferă de atâta timp , pentru că își doresc cu disperare un copil, e cea mai mare motivație a mea. E un sentiment incredibil să știi că în lume sunt 10 copii care îți poartă genele.”, a susținut bărbatul.

 

Comentarii