SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cel mai puternic smartphone al anului ar putea veni de la Xiaomi

13 iulie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: playtech.ro Foto: www.metacortex.in


Compania Xiaomi a înregistrat creșteri mari în ultimii ani, vânzând online în timp scurt de sute de mii de telefoane. Momentan compania lucrează la Xiaomi Mi5 și Mi5 Plus, iar specialiștii din domeniu spun că acesta va fi cel mai puternic telefon al anului.

Dacă anul trecut, Xiaomi Mi4 a fost un rival foarte bun pentru iPhone 6, atât la design, cât și la performațe, noul telefon se așteaptă să spargă topurile. Deja Xiaomi a demonstrat că poate crea lucruri de calitate, la un preț mic, iar utilizatorii abia așteaptă noul smartphone.

Xiaomi Mi5 Plus va fi dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820 pe 64 biţi, cum va avea și OnePlus 2, va avea 4GB memorie RAM şi un spațiu intern de stocare de 64GB, dar se poate să mai existe și versiune de 16GB sau 128GB, împreună cu suport pentru card microSD. Camera foto va fi de 13 sau 20 de megapixeli cu senzor Sony, iar cea frontală de 4 megapixeli și autonomia pentru toate componentele va fi dată de o baterie de 3.500 mAh. În comparație, Note 4 are una de 3.220 mAh.

Noul telefon ar putea apărea pe piață la sfârșitul anului 2015!

Comentarii