SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cel mai tari orgasme mimate din istoria cinematografiei – (FOTO)

5 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: altfel.md Foto: altfel.md

DIVERTISMENTRegizorii acestor filme au știut foarte bine pe cine să selecteze în scene atât de fierbinți, încât mai să ia foc pelicula.

Meg Ryan în When Harry Met Sally (1989)

A fost cel mai tare orgasm mimat din istoria cinematografiei. Secvența în care îi demonstrează Sally (Meg Ryan) lui Harry (Billy Crystal) că femeile pot mima orgasmul fără ca bărbații să își dea seama e absolut memorabilă. Nu-i de mirare că, cu asemenea scenă, filmul se numără printre cele mai bune comedii romantice din toate timpurile.

Replicile istețe și chimia dintre cei doi actori principali au fost esențiale pentru a face din When Harry Met Sally un adevărat succes. Dar cui îi mai pasă de dialog profund și distribuție făcută ca la carte, când există un orgasm mimat atât de răsunător și de public în pelicula care ne-a cucerit pe loc?

Mila Kunis & Natalie Portman în Black Swan (2010)

Cine are nevoie de ceva mai mult decât o scenă de sex între două dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Mila Kunis și Natalie Portman? Trăirile celor două competitoare din film sunt intensificate de ecstasy-ul luat de ele și de aici n-a mai fost decât un pas până la unul dintre cele mai controversate orgasme de pe marele ecran. Pentru că nu vom uita prea curând momentul culminant dintre cele două protagoniste ale peliculei.

Halle Berry în Monster’s Ball (2001)

Dacă în When Harry Met Sally a fost vorba despre un orgasm mimat, atât în scenariu, cât și pe platourile de filmare, ei bine, în acest film se pare că cei doi protagoniști au urmat fiecare îndrumare de-ale regizorului și… au făcut sex cu adevărat. Unii spun că până și actorii – adică Halle Berry și Billy Bob Thornton – au recunoscut, într-o doară, acest lucru. Indiferent care e adevărul, totul pare atât de real, încât ți se face pielea de găină.

Katherine Heigl în The Ugly Truth (2009) 

Pe lângă ce a reușit să realizeze Halle Berry în Monster’s Ball, Katherine Heigl e mic copil. Adică și-a pus și ea, chipurile, niște bikini vibratori și… a început spectacolul. Adică ne-am tăvălit pe jos de râs, în timp ce biata femeie se chinuia să nu dea nimic de bănuit în public, atunci când au început vibrațiile în lenjeria intimă a personajului principal feminin. O găselniță cam ușurică, însă a fost măcar comică întreaga secvență, dacă nu chiar  HOT!

Heath Ledger & Jake Gyllenhaal în Brokeback Mountain (2005)

Această poveste de dragoste interzisă, petrecută undeva în mijlocul sălbăticiei, a spart gheața, în cinematografia mondială, cu privire la limitele exteriorizării sentimentelor între două persoane de același sex. Personajele lui Jake Gyllenhaal și al regretatului Heath Ledger s-au iubit, în două ocazii, ca și cum nu mai era nimeni altcineva pe lume decât ei. Iar chimia dintre ei a fost cu adevărat magică.

Comentarii