SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai bogate pisici din lume

3 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: mediafax.ro Foto: extratv.com/


În timp ce ţările din Africa se confruntă cu sărăcia, unele animale de companie ale vedetelor au propriul avion, cont pe Twitter sau pe Instagram şi cele mai frumoase accesorii. Oare cum plătesc impozit pe avere? Sau e și aceasta o formă pentru ca stăpânii lor să mai "ascundă" niște bani.

Cele mai bogate animale de companie din lume au averi de câteva sute de milioane de lire sterline, dar şi tot ce şi-ar putea dori. Pisica designerului principal al casei de modă Chanel are 48.000 de admiratori pe platforma Twitter şi 60.800 de fani pe Instagram şi este cunoscută datorită tratamentului regale de care beneficiază. Animăluţul se numeşte Choupette şi călătoreşte într-un avion privat. Este mereu însoţită de două asistente şi de o gardă de corp. Anul trecut, stăpânul pisicii, Karl Lagerfeld, i-a dedicat o carte intitulată ,,Choupette – the Enchanted Life of a Fashion Cat”.

Interpreta,Taylor Swift, are o pisică cu numele Olivia Benson care are o avere de 66 de milioane de lire sterline.  Pisica a obţinut aceşti bani din campaniile publicitare pentru brandul de încălţăminte Keds şi pentru băutura răcoritoare Diet Coke.

Un alt animal bogat, care şi-a câştigat banii cinstit este pisica Grumpy Cat care i-a adus proprietarei sale, fostă chelneriţă, suma de aproximativ 70 de milioane de lire sterline. Aceasta este considerată cea mai morocănoasă pisică de pe internet. Grumpy Cat este purtătoare de cuvânt pentru brandul de mâncare pentru pisici Friskies, iar cea mai recentă afacere în care este implicată a fost lansarea unei mărci de cappuccino intitulate Grumppuccino. Despre ea au fost scrise două cărţi care au devenit bestseller, iar în prezent are 662.000 de fani pe platforma de partajare de fotografii Instagram, iar 280.000 de persoane o urmăresc pe platforma Twitter.

 

 

Comentarii