SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai creative pacheţele de ceai

9 octombrie, 2014 Autor: Cristina Costea


Şi pentru că s-a întors sezonul în care ceaiul va fi o prezenţă constantă în viaţa noastră, v-am pregătit o selecție a celor mai creative pliculeţe pentru băutura înțelepților.

 

Pliculeţele ”The House Cafe”

Restaurantul ”The House Cafe” a hotărât să promoveze stilul sănătos de viaţă, ataşând la pliculeţele de ceai decupaje ale unor persoane ce practică sporturi extreme. Ideea a fost atât de apreciată de clienţi, încât reprezentanţii restaurantului au decis să extindă conceptul şi în afara localului.

 

Pliculeţele Teapee

Ce te poate linişti mai bine decât un amestec de ceaiuri aromate dintr-un pliculeţ ce îţi aminteşte de corturile teepee ale amerindienilor?

 

Pliculeţele bărcuţă

Din seria pliculeţelor cu design deosebit, menite să te binedispună, fac parte şi pliculeţele sub forma unor bărcuţe verzi. În timp ce aştepţi să se infuzeze ceaiul, poţi visa la o vacanţă pe lac, privind cum pluteşte bărcuţa în ceaşcă.

 

Pliculeţele Mnum

Te-ai săturat să vezi în fiecare zi aceleaşi feţe? Pliculeţele de ceai Mnum îţi vor aduce la fiecare ceaşcă de ceai un nou companion. Astăzi poţi bea ceaiul cu un scafandru, iar mâine cu un pilot sau un ciclist.

Pliculeţele emoticoane

Devenind aproape omniprezente în vieţile noastre, reţelele de socializare au ajuns să fie sursă de inspiraţie pentru brandurile de ceai. Lipton a lansat o serie de pliculeţe inspirate de cele mai utilizate emoticoane.

Pliculeţe anti-stres

Brand-ul malayesian de ceai, BOH, a creat pliculeţe ingenioase menite să scadă nivelul stresului. Figurinele unui nor întunecat,  al unui vulcan ce erupe  sau al unui urs înfuriat se transformă în forme paşnice, odată ce sunt introduse în apă fierbinte.

 

Pliculeţele fluture

S-au inventat pliculeţele care dau aripi ceştii de ceai. Designerul Yena Lee a creat un suport de fixare pentru pliculeţele de ceai, sub forma unui fluture galben.

 

Pliculeţele politicieni

Ai visat vreodată să bei ceai cu Regina Marii Britanii? Acum acest lucru este posibil. Compania germană de design, Donkey Products, a creat o serie de pliculeţe de ceai cu înfăţişarea celor mai cunoscute personalităţi politice din lume.

 

Pliculeţele origami

Şi dacă majoritatea brandurilor ataşează figurine, designerul rus, Natalia Ponomariova, a conceput o serie de pliculeţe de ceai, în forma unor origami.

Pliculeţele ţigară

Uită de fumat! Acum ţigara poate fi băută. Cigarettea sunt pacheţele sub forma unei ţigări, cu frunze de ceai în loc de tutun.

Comentarii