SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai frumoase mirese din toate timpurile

14 aprilie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: jlmcouture.com


Rafinate, cu rochii de mii de euro și coafuri impecabile - așa arată cele mai frumoase mirese care au intrat în istorie. Revista ”Brides” a publicat un sondaj realizat de grupul Conde Nast. În urma acestui sondaj s-a aflat care au fost cele mai frumoase mirese, dar și motivele pentru care respondenții consideră așa.

Pe primul loc se află actrița americană Grace Kelly, devenită ulterior Prințesă de Monaco, în urma căsătoriei cu prințul Rainier de Monaco. Rochia sa a fost creată de Helen Rose, o croitoreasă din industria cinematografică pe baza unui design clasic. Persoanele care i-au oferit cel mai mare punctaj au menționat că, de fapt, au fost impresionați de rochia sa simplă și nu una prea complexă.
Pe locul al doilea se află Ducesa de Cambridge, Catherine, datorită rochiei creată de directorul de creaţie al casei Alexander McQueen, Sarah Burton. Specialiștii consideră că această rochie este o replică modernă a rochiei de mireasă purtată în 1956 de către Grace Kelly. În aprilie 2011, Ducesa a optat pentru o rochie simplă, dar care ar fi costat peste 400.000 de dolari.
Pe locul al treilea se află Carolyn Bessette, care s-a căsătorit cu John F Kennedy Jr. pe 21 septembrie 1996. Rochia sa a fost realizată de designerul american Narciso Rodriguez. Respondenții o consideră o rochie fină și simplă.
Fosta cântăreață de muzică pop, Victoria Beckham, ocupă al patrulea loc, datorită rochiei sale create de Vera Wang. Ea a purtat rochia în 1999, când s-a căsătorit cu fostul fotbalist, David Beckham.
Elizabeth Taylor apare de două ori în acest clasament. Actrița ocupă locul al cincilea cu rochia pe care a purtat-o la prima ei căsătorie (din cele şapte), cu afaceristul Conrad Hilton, în 1950, şi locul al 15-lea pentru a treia căsătorie, cu producătorul de film Mike Todd, în 1957.
Topul 20 al celor mai elegante mirese din toate timpurile este completat de Courtney Cox (cu David Arquette), Salma Hayek (cu Francois-Henri Pinault), Priscila Wagner (cu Elvis Presley), Mia Farrow (cu Frank Sinatra), Prinţesa Anne (cu căpitanul Mark Phillips), Diana Spencer (cu Prinţul Charles), Madonna Ciccone (cu Sean Penn), regina Elizabeth (cu prinţul Philip), Barbara Beaton (cu Alec Hambro), Elizabeth Taylor (cu Mike Todd), Jeanne Biegger (cu Dean Martin), Katie Holmes (cu Tom Cruise), Biana Perez-Mora Macias (cu Mick Jagger), Jacqueline Bouvier (cu John F. Kennedy) şi Farrah Fawcett (cu Lee Majors).

Comentarii