SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai încrezute zodii

11 mai, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: realitatea.net Foto: timemanagementninja.com

DIVERSEMajoritatea reprezentanților acestor patru zodii sunt orgolioşi şi foarte mândri. Sunt cu nasul pe sus şi se consideră cei mai buni, chiar dacă realitatea îi contrazice uneori.

Taur 

Taurii nu îşi cunosc limitele, motiv pentru care tind să fie încrezuți. Cred că știu mai multe decât pot în realitate, iar aceasta îi poate transforma în nesuferiți atunci când îşi iau nasul la purtare nemeritat. E adevărat că muncesc mult, dar nici nu suportă ca cineva să le conteste meritele profesionale.

 

Berbec 

Berbecul este foarte arogant. I se pare că nimeni nu are dreptate în afară de el, pentru că nimeni nu este în stare să judece lucrurile aşa cum el o face. Consideră că nivelul său de inteligenţă este superior decât al celorlalţi. Îngâmfarea lui se vede de la o poştă şi nu ezită să facă uz de aerele sale pentru a părea mai interesant.

 

Leu 

Leului îi place la nebunie să fie în centrul atenţiei, și încearcă să facă acest lucru dându-şi aere de superioritate. E foarte mândru şi îşi arogă inclusiv meritele celorlalţi, pentru a-şi spori faima. Îi place să comande și să aibă ultimul cuvânt.

 

Capricorn

Capricornul îşi iubeşte la nebunie munca şi e convins că el o face mai bine ca oricine altcineva. Aceasta cu atât mai mult cu cât se consideră perfecţiunea însăşi. Tinde să îşi exagereze meritele. Are o părere foarte bună despre el şi e în stare să calce în picioare orgoliul celor din jur pentru binele său.

Comentarii