SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai ingenioase copturi de Paste. Iată vedetele, iată câștigătoarele! (FOTO)

16 aprilie, 2018 Autor: Petru Moisei

DIVERTISMENTIată cine sunt vedetele și gospodinele de top de la noi când vine vorba de gătit de sărbători. Vezi și care au fost cele mai căutate rețete de Paște.

De Paște Dr. Oetker a pus la încercare imaginația gospodinelor din R. Moldova. A lansat o adevărată provocare pe Facebook alături de vedete de top. Nata Albot, Adriana Ochișanu, Stela Popa, Mariana Mihăilă, Lilu și Rodica Rusu, toate au gătit de sfânta sărbătoare. S-au prins în hora gătitului și gospodinele. Și, pentru că de la zis până la făcut nu e decât un pas, campania „Împarte ceva bun” a încins cuptoarele și… rețelele, rețelele sociale. Fotografiile au curs gârlă, la fel ca și like-urile.

Mii de aprecieri au dat gospodinele de pe „Gustoșel” și „Delicii din bucătăria mea” altor gospodine cu mâini de aur care au gătit cu Dr. Oetker de Paște. Cele două grupuri au găzduit cu drag campania pascală marca Dr. Oetker. Și, vorba ceea, după plată și răsplată. Coșuri pline ochi cu o gamă variată de produse Dr. Oetker vor merge către următoarele câștigătoarele.

Pe grupul Gustoșel pasca a fost la mare căutare și a fost vedeta. Cele mai multe like-uri au acumulat Natalia Gulica – 2800, Ina Roșca – 1200 și Natasha Hututui Ghelan -773 pentru minunățiile pascale culinare pe care le-au copt.

Un coș frumos va merge și către Lidia Iliescu Vlas pentru rețeta specială de pască de la Cobușca Nouă pe care a oferit-o internautelor, dar și pentru alte zeci de postări cu sute de aprecieri. Vezi detalii și mod de preparare AICI.

Pe grupul „Delicii din bucătăria mea” topul preferințelor a fost altfel. In fruntea clasamentului a fost Maria Herta cu o panna cota de zile mari – 144.

A fost urmata de Anast Asya – 121 de like-uri pentru cornulețe, Alina Uncu Dobos – 94 pentru cozonac. Iar bezelele Marianei Ursu nu au putut rămâne neapreciate de Dr. Oetker.

Dacă nu sunteți printre norocoșii care s-au ales cu un coș de produse de la Dr. Oetker, mai aveți o șansă. Șansa de a împărți ceva bun cu cei dragi. Dr. Oetker vă îndeamnă să fiți harnici și la înscrierea în campania de Paște pe www.oetker.md Marele premiu vă așteaptă – o autorulotă! Dar și alte premii lunare: 3 x Kit de camping: cort, saci de dormit, izopren, ladă frigorifică, masă camping,  10 x premii săptămânale: Kit de picnic: coș, pătură, set veselă, termos? Cumpără oricare 5 ingrediente de prăjituri Dr. Oetker pe același bon fiscal și înscrie numărul acestuia pe www.oetker.md sau trimite-l prin SMS la 1817. Vei intra automat în cursa pentru marele premiu, premiile lunare și premiile săptămânale din Campania „Bucuria de a împărți ceva bun”. Dr. Oetker vrea să-ți facă primăvara mai frumoasă! Campania se va încheia la data de 30 aprilie 2018!

Comentarii