SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai noi formule de fond de ten

5 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă


Fetele sunt mereu în căutarea celor mai bune formule de fond de ten. Iată câțiva aliați de încredere pentru un aspect luminos și uniform al feței, sugerați de marii make-up artiști.

 

Fond de ten Serum de Teint Nude Air, Dior

Un fond de ten care merită încercat! Fără pudră de talc și cu uleiuri care se evaporă instantaneu, în contact cu pielea, formula Serum de Teint Nude Air oferă un strat nude de machiaj. Acest fond de ten conține tehnologia Oxygen Activ, care permite tenului să respire, și oferă pielii un mix de vitamine și minerale.

Fond de ten Everlasting Foundation SPF 15, Clarins

Fondul de ten care asigură o acoperire perfectă, fără aspect tern, timp de 18 ore. Everlasting Foundation acoperă imperfecțiunile, fără a lăsa un efect de mască. Pielea rămâne catifelată și luminoasă, ore în șir.

Fond de ten: spray facial Brune Bonne Mine, Givenchy

Un spray lejer și delicat pentru un ten ce strălucește! Perfect pentru a da o mina bună feței, Givenchy Brune Bonne Mine se aplică ușor (pulverizare și tamponare) și oferă pielii un aspect sănătos și relaxat, ca după vacanță.

Fond de ten Teint Infusion, Sephora

O textură minunată și o formulă care menține tenul hidratat, întreaga zi. Teint Infusion este rezistent, se aplică ușor și arată foarte natural pe față, în lumina zilei.

Fond de ten fluid Avene Couvrance

Ideal pentru imperfecțiuni medii și ușoare, fondul de ten Avene Couvrance are un grad moderat de acoperire (15% pigmenți) și o textură fluidă, dar fără ulei. Este disponibil în trei nuanțe, pentru toate tipurile de piele sensibilă, cu o formulă rezistentă la apă și cu SPF 15.

Crema corectoare cu efect de uniformizare Normaderm BB Clear, Vichy

Noua formulă Vichy vine în întâmpinarea femeilor cu imperfecțiuni ale pielii, lănsând prima cremă tratament BB Vichy îmbogățită cu acid salicilic. Uniformizează textura pielii, hidratează, matifiază și reduce imperfecțiunile oricărui tip de ten, fiind o formulă agreată și de pielea sensibilă.

Fond de ten pentru luminozitate Baby Glow Magic, Guerlain

Guerlain lansează un produs extrem de prețios ce dispune de tehnologia Stardust, cu polimeri corectori și luminoși – secret preluat din legendarele perle Meteorites. Fluidul este ca o bază perfectă care face tenul să radieze. Are SPF 25 și vitamina E ce protejează tenul de radicalii liberi.

Fond de ten corector DiorSkin Nude BB Creme, Dior

Un fond de ten ca un balsam, ușor pe față și foarte plăcut! DiorSkin Nude BB Creme hidratează tenul, îi oferă protecţie SPF 10 și o doză zdravănă de luminozitate.

Fond de ten Stay All Day 16h, Essence

Stay All Day 16H Long Lasting Foundation este un fond de ten fluid, de lungă durată, care conferă tenului un aspect mătăsos, întreaga zi. Are o textură fluidă și este disponibil în 4 nuanțe.

Fond de ten corector Cellularose CC Cream, By Terry

Cu extracte botanice (celule stem din trandafir) și cu o textură fără ulei, acest fond de ten corector se adaptează oricărui tip de piele. Uniformizează, iluminează, netezește, hidratează și protejează tenul.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii