SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai potrivite automobile pentru ziua absolventului!

10 iunie, 2015 Autor: Sabina Roibu


Se apropie ziua absolventului, care va reuni la petreceri nu doar pe cei care abia au reușit să obțină diplomele de la instituțiile de învățământ, dar și pe cei care de ani buni au părăsit auditoriile acestora.

Promotime.md vă prezintă cele mai potrivite automobile pentru o apariție cât mai fastuoasă la petrecerea cu foștii colegi.

Audi A8. Automobilul arată foarte scump, este atât de arătos! Cei de la Audi, într-adevăr știu să combine luxul cu o simplitate rafinată. O variantă perfectă pentru eminenți.

Mercedes SL („Pagoda”) Roadsterii clasici, de fiecare dată își impun autoritatea în fața altora. Evident o fac într-un mod ”zgomotos” și maiestuos, iar Mercedes-ul W113 Pagoda, probabil, este cel mai elegant. Dintre toți. Nu contează ce meserie aveți și ce sacou purtați, într-un astfel de automobil veți arăta impecabil.

BMW i8. Pentru cei care adora să fie în centrul atenției, automobilul ”venit din viitor” este cea mai optimă variantă. Odată apărut la petrecere,  i8-ul dvs va fi atacat cu priviri, poze, întrebări și complimente.

 Ford Mustang Clasic. Bolidul american vă va oferi un șarm unic, însă fără strigăte asemeni ”hei băieți, uitați-vă ce îmi pot permite!”. În combinație cu o culoare potrivită și jante pe măsură, rezultatul râvnit nu se va lăsa așteptat.

Volvo V60 R-Design. Optiunea perfectă pentru cei care au copii, dar în același timp doresc să își păstreze unicitatea. Volvo sugerează ideea ”am o familie mare, dar sunt de capul meu”. Ah, da, variantele sportive R-Design încă și mai merg repede. Foarte repede.

Citroen SM. Dacă totuși a mai existat cândva un automobil mai rafinat, reținut și superb atunci..arătați-ne și nouă. Pe fundalul acestuia, orice alt automobil pare să fie nevăzut. În acest caz însă, cea mai mare tentație este de a schimba petrecerea pe o simplă plimbare cu această bijuterie, prin oraș, noaptea.

Tesla Model S P85D. Acest model își va găsi publicul țintă în toate categoriile de oameni: cei simpli îl percep ca simbol al unui statut, ecologiștii – îl percep ca o mașină superbă care nu dăunează  mediului înconjurător, tehnicienii – îl percep ca o capodoperă a futurismului, iar pasionații de automobile – îl percep ca un super car. BINGO din toate părțile.

GAZ-13 „CEAIKA„. Apogeul luxul classic sovietic, care nici până în zilele noastre nu e accesibil tuturor. Colegii dvs, vor fi invidioși până în ”măduva oaselor”. Cert.

Jaguar F-Type R. Reprezentatul autoindustriei engleze arată la fel de bine cum sună motorul acestuia. Efectiv, britanicul va anunța colegii despre apropierea dvs cu  mult înainte decât ați intra în curtea școlii/restaurantului/etc.

Comentarii