SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai potrivite filme pentru iarna anului 2014

18 decembrie, 2014 Autor: Elena Putregai


Începe sărbătorile de iarnă cu câteva filme bune. Promotime îți sugerează o listă de filme bune de vizionat cu o ceașcă de ciocolată fierbinte și siropoasă în mână alături de persoana iubită sau... de motanul iubit.

 

”Interstellar: Călătorind prin univers” – o echipă de exploratori spațiali călătoresc într-o gaură de vierme cu scopul de a găsi un nou spațiu care ar putea fi populat de oameni.

”Fata dispărută” – La a cincea aniversare a căsătoriei sale, Nick anunță autoritățile că soția lui a dispărut. Iar odată cu presiunea presei asupra investigației, imaginea căsniciei perfecte urmărită de vecini începe să fie înlocuită de suspiciuni.

 

”Judecătorul” – Avocatul Hank se întoarce în orașul natal, unde află că tatăl său, judecătorul orășelului, este suspectat de crimă. Astfel Hank începe să caute adevărul.

”Pasărea albă într-o furtună” – Kat descoperă că a rămas singură după ce mama ei, Eve, a dispărut pur și simplu, iar viața adolescentei începe să fie cuprinsă de un haos.


 

”Povestea de iarnă” – Acțiunea filmului are loc în orașul New York, unde se întâmplă o mulțime de miracole în ajunul sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre istorii de iubire și destine incredibile care se unesc după secole de ezitări.

Comentarii