SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai romantice hoteluri din lume – (FOTO)

11 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.cosmopolitan.ro


Recent, cunoscutul site TripAdvisor a publicat o listă cu cele mai romantice hoteluri din lume, bazându-se pe experiențele cumulate ale tuturor oamenilor care au lăsat impresii. Află pe PROMOTIME care ar fi destinația perfectă pentru tine și jumătatatea ta, în perioada imediat următoare!

Topul include hoteluri din toată lumea ce merită vizitate.

The Old Rectory Hotel (Martinhoe, Marea Britanie) este ideal dacă plănuiești un city break în această zonă. Îți oferă o priveliște superbă. Este curat și îngrijit. Are mâncare gustoasă, ceai aromat și grădini, în care te poți plimba și relaxa alături de partenerul tău.

 

 

Lindos Blu (Lindos, Grecia) este o alegere perfectă dacă vrei câteva zile de relaxare, unde să fii tratată ca o prințesă. Priveliștea este absolut superbă. Imaginează-ți ce frumos este să te trezești admirând Marea Mediterană pe fereastră.

 

 

Tokoriki Island Resort (insula Tokoriki, Fiji) este un hotel unde vei scăpa de orice urmă de stres. Așează-te într-un hamac cu un cocktail în mână. Privește Oceanul Pacific și bucură-te de cele mai frumoase zile din viața ta.

Maison La Minervetta (Sorrento, Italia) te va cuceri imediat cum îi vei trece pragul. Design-ul camerelor este uimitor, mâncarea oferită este de cea mai bună calitate, iar priveliștea te va relaxa complet.

 

Barut Sensimar Andiz (Side, Turcia) nu este un hotel foarte mare, însă serviciile oferite și staff-ul prietenos îți vor face vacanța de nota 10. Este locul ideal pentru luna de miere.

 

Comentarii