SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai simple tratamente pentru unghii exfoliate

6 august, 2015 Autor: ADMIN


Cu problema exfolierii unghiilor s-a confruntat, măcar o dată, orice doamnă sau domnișoară. Una dintre cauzele exfolierii este lipsa de vitamine în organism, dar nici consumul unor cantități mari de fructe, legume sau lactate nu ne poate oferi siguranța că unghiile vor avea, sau își vor recăpăta, luciul și sănătatea. Starea unghiilor poate vorbi despre unele boli pe care le avem, dar despre existența cărora nu știm, astfel încât trebuie mereu să fim atenți la aspectul lor. De cele mai multe ori este nevoie și de tratamente adjuvante.

Promotime vă prezintă cele mai simple tratamente pentru unghii, pe care le puteți încerca în condiții casnice.

  1. De două sau de trei ori pe săptămână, țineți unghiile într-un bol cu lapte simplu.
  2. Apă cu o lingură de sare gemă, de 3 ori pe săptămână.
  3. După efectuarea unuia dintre procedurile de mai sus, ungeţi cuticulele cu ulei de măsline.
  4. Oțetul de mere este foarte bun pentru tratarea unghiilor. Umeziţi o dischetă de vată și ștergeţi unghiile cu oțet de mere o dată sau de două ori pe săptămână.
  5. Propolisul este cunoscut pentru particularitățile sale lecuitoare. Țineţi unghiile într-un bol cu lapte și miere timp de 15 minute pe zi.
  6. Pe lângă uleiul de măsline, împotriva exfolierii unghiilor mai pot fi folosite uleiul de argan și cel de migdale. Foarte bun este și amestecul acestor trei componente.

Comentarii