SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai stilate vedete, care au împlinit deja 60 de ani

8 aprilie, 2015 Autor: Cristina Movilă


Cine a spus că după o vârstă anumită nu mai poți arăta la modă? Mai jos vedeți personalitățile care au peste 60 de ani, dar au demonstrat că vârsta este doar o cifră. Ele, mai bine ca oricine, ne arată că odată cu vârsta, simțul stilului doar se îmbunătățește.

 

Carmen Dell’Orefice – 83 de ani

Carmen Dell’Orefice a devenit model la vârsta de 14 ani și încă mai continuă să pășească pe podium, fapt pentru care a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca modelul de podium cu cea mai lungă carieră. Carmen își accentuează aspectul aristocratic și rafinat cu ajutorul rochiilor feminine, elegante, în tonuri fine, iar ocazional adaugă accesorii colorate.

Iris Apfel – 93 de ani

Este, probabil, cea mai în vârstă fashion icon a vremurilor noastre. Iris Apfel iubește blănurile și imprimeurile cu multă culoare. Amprentele designerului american sunt ochelarii și bijuteriile masive, dar și  culoarea rujului accentuată.

Lauren Hutton – 71 de ani

Stilul actriței și supermodelului american Lauren Hutton este surprinzător de modern. Vedeta arată la fel de bine în rochii feminine, costume elegante în stil masculin sau blugi cu adidași și sacou.

Diane Keaton – 69 de ani

Actrița, premiată cu Oscar, nu se desparte de pălăria rotundă, nici pe covorul roșu și nici în viața de zi cu zi. În prezent pălăria a devenit un accesoriu care definește foarte bine stilul lui Diane Keaton.

Diane von Fürstenberg – 68 de ani

Imaginea designerului Diane von Fürstenberg a fost dintotdeauna cea mai bună publicitate pentru creațiile sale. Creatoarea de modă preferă formele simple, îmbinate cu nuanțe aprinse. Din accesorii, cel mai des poartă brățări masive și ochelari de soare.

Carolina Herrera – 76 de ani

Designerul Crolina Herrera a transformat prin propriul exemplu o cămașă albă simplă și o fustă lungă, într-o vestimentație perfectă pentru seară. Întotdeauna feminină, elegantă și rafinată, Carolina nu face experimente extravagante cu stilul, dar niciodată nu arată banal.


Geraldine Chaplin – 70 de ani

Fiica Maestrului Charlie Chaplin nu are un stil vestimentar permanent, ci preferă să-l schimbe destul de frecvent. Ba adoptă stilul Coco Chanel, purtând faimoasa jachetă din tweed, fie, în memoria tatălui, apare pe covorul roșu în costume alb-negru și încălțăminte masculină.

Meryl Streep – 65 de ani

Îmbrăcămintea lui Mareyl Streep întotdeauna corespunde locului și momentului. Actriței nu-i prea place să se gătească și nici să pozeze pe covorul roșu în fața a zeci de camere și paparazzi. În ultimul timp vedeta Meryl costumele cu pantalon.

Sophia Loren – 80 de ani

Una dintre cele mai sexy femei ale secolului XX, Sophia Loren, are și un stil adecvat statutului – feminin, senzual și seducător. În ciuda dragostei față de mult luciu, Loren niciodată nu arată vulgar sau provocator.

Jane Seymour – 64 de ani

Jane Seymor  nu-și ascunde vârsta, ci, dimpotrivă, este mândră de ea. Vedeta preferă rochiile puțin mai sus de genunchi, care îi evidențiază picioarele bine tonifiate și nu îi este frică de culorile aprinse.

 

Comentarii