SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele mai trăsnite ținute de Halloween ale vedetelor internaționale

1 noiembrie, 2015 Autor: Dan Maxim Sursa: click.ro
1028-halloween-launch-3


Ca în fiecare an, milioane de oameni au sărbătorit ieri, pe 31 octombrie, ziua de Halloween. Dacă tot a picat în weekend, toată lumea trebuia să ia parte la marele eveniment... în mod special vedetele! Unele au venit cosumate original... iar altele au ales să-și pună în valoare formele, dacă tot aveau voie să poarte ce vrea.

Multe dintre celebrităţile internaţionale aleg să se costumeze simplu, dar în acelaşi timp sexy. Pentru altele, sărbătoarea de Halloween este prilej de petreceri, unde sunt invitate toate numele mari din industria cinematografică sau a modelingului.

Cea mai petrecăreaţă celebritate este, fără doar şi poate, Heidi Klum, în vârstă de 42 de ani.

https://twitter.com/heidiklum/status/660752774674718720

Modelul organizează aproape în fiecare an petreceri de Halloween, unde îşi invită toţi prietenii din showbiz să se întreacă în costume.

Ani la rând, regina acestor petreceri a fost chiar Heidi Klum, care şi-a uimit prietenii cu transformările radicale la care s-a supus, de dragul sărbătorii de Halloween. Cea mai şocantă transformare a fost la o petrecere de Halloween din 2013, organizată tot de ea, unde s-a costumat într-o bătrânică.

Kim Kardashian, în vârstă de 35 de ani, a optat pentru costumaţii mai simple de Halloween.

În fiecare an, focoasa brunetă s-a îmbrăcat în diferite ţinute foarte sexy, care pot fi copiate fără probleme de cele care nu s-au hotărât cum să se costumeze de Halloween. În anii trecuţi, soţia lui Kanye West s-a îmbrăcat în Scufiţa Roşie, varianta mai porno, şi într-o sirenă provocatoare.

Fergie, în vârstă de 40 de ani, este nelipsită de la petrecerile de Halloween.

Unul dintre cele mai inedite costume purtate de artistă a fost o variantă mai jucăuşă a unei Miss Univers. Cântăreaţa a venit îmbrăcată într-o rochie de culoare roz, iar în mână a ţinut un ursuleţ de pluş asortat rochiţei.

Kate Upton, în vârstă de 23 de ani, este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood.Nu de puţine ori, blondina a fost asemănată cu celebra Marilyn Monroe, aşa că s-a decis să se costumeze ca ea, la o petrecere de Halloween. I-a ieşit de minune, mai ales că asemănarea dintre cele două blonde este evidentă. Actriţa a adăugat şi un detaliu mai sinistru costumului de Halloween: şi-a pictat jumătate din corp ca pe un schelet.

Comentarii