SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cele OPT tipuri de orgasme pe care le poate avea o femeie

2 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: perfecte.md Foto: doctorulzilei.ro

SEXFemeile pot experimenta plăcerea în numeroase moduri, induse atât la nivel fizic, cât şi psihic sau emoţional.

Iată 8 tipuri de orgasme pe care sigur le-ai experimentat dacă ai avut și ai o viață intimă activă și sănătoasă!

1. Orgasmul „Ce-a fost asta?!”

Se traduce prin a fi prima ta excursie în orașul „O” dintotdeauna. Poate că doar explorai zona în mod inocent. Poate că ai nimerit partenerul potrivit, care a știut cum să te aducă acolo. Dar cu siguranță habar nu ai avut ce s-a întâmplat pe moment. Dar orice ar fi fost asta, s-a întâmplat și s-a simțit bine.

2. Orgasmul „E aproape… aproape… aproape… aproape…”

Acesta e genul de orgasm fals, care doar pretinde că e pe cale să apară. Însă vine și dispare la fel de repede ca o ploaie de vară. Iar până la momentul în care chiar se întâmplă, deja ai trecut peste asta, în orice caz.

3. Orgasmul cutremurător

Se traduce prin convulsiile care-ți zguduie corpul și care nu știi de unde se trag. Chiar dacă te simți stânjenită sau incapabilă să-l controlezi, cu siguranță merită fiecare secundă de plăcere pe care o experimentezi!

4. Orgasmul „scuze, dar nu pot să arăt drăguț chiar acum”

Câteodată, poate că reușești să arăți drăguț în timp ce intri în orașul „O”, dar nu și de data asta! îți schimonosește fiecare trăsătură a feței și îți ordonă să arăți pe cât de dezastruos poți. Acesta este prețul pe care-l plătești pentru plăcere.

5. Orgasmul „Lasa-mă pe mine s-o fac”

Nimeni nu-ți știe corpul la fel de bine ca tine, iar uneori se întâmplă ca acesta să-i fugă partenerului de sub….degete. Poate că a fost o clipă de ezitare, poate că a fost o schimbare în ritm sau în mișcare, cert este că magia s-a risipit, ceea ce te face să vrei să iei totul în propriile mâini și să te descurci cu situația.

6. Orgasmul „sunt atât de plictisită încât aș putea sa…”

Poate că nu e cea mai pasională excursie în orașul „O”, dar câteodată trebuie să mai pierzi și timpul, iar dacă tot nu ai ce face, ai putea la fel de bine sa….

7. Orgasmul „trezește-i pe vecini”

Acesta este tipul de orgasm care zgandara corzile vocale umane, chiar și pe cele ale celei mai silențioase ființe de pe planeta Pământ. Pur și simplu nu ai cum să te împotrivești!

8. Orgasmul fals „Multumesc, vino din nou”

Câteodată, indiferent de ceea ce faci, orgasmul pur și simplu nu vrea să vină. De aceea, mimarea unui orgasm fals pare a fi o idee bună pentru a recompensa străduința partenerului.

Comentarii