SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Celebrități care s-au căsătorit cu fanii lor

23 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă


Noi, muritorii de rând, admirăm vedetele și adesea dezvoltăm pasiuni pentru ele. Gândiți-vă doar la numărul de inimi frânte pe care le-a făcut Ryan Gosling când a anunțat că va avea un copil cu frumoasa Eva Mendes...Dar fanele pot în continuare să viseze. Oricum ar fi, ideea că un fan s-ar putea căsători cu actorul, sau cântărețul pe care-l admiră, nu este doar fantezie pură. Priviţi o listă a celebrităților care s-au căsătorit cu fanii lor.

 

John Travolta

John Travolta s-a căsătorit în anul 1991 cu Kelly Preston. Kelly a știut dintotdeauna că Travolta îi era destinat și s-a declarat un fan înrăit al actorului. „Am avut un soi de premoniție. Am ieșit de la un film, am văzut posterul pentru productia «Grease» și am știut că voi fi cu el. Pur și simplu, am știut. Aveam în jur de 16 ani. M-am gândit chiar de pe atunci că mă voi căsători cu el”, a declarat soția lui Travolta. Cuplul a trecut împreună prin mai multe încercări, printre care și decesul fiului mai mare, însă cei doi au reușit să depășească toate greutățile.

 

Julia Roberts

„Frumușica” Julia Roberts a avut mai mulți iubiți celebri printre care Matthew Perry, Liam Neeson și Dylan McDermott. În anul 2000, cameramanul Daniel Moder, fan declarat al Juliei, a avut ocazia să lucreze alături de ea pe platourile de filmare ale producției „The Mexican” și a cucerit-o. La momentul acela, Moder era însurat, iar Julia era de 3 ani într-o relație. Daniel a divorțat de soția sa pentru a începe o relație cu actrița, iar Roberts s-a despărțit de iubitul său. Julia și Daniel s-au căsătorit în anul 2002 și acum au 3 copiii împreună.

 

Nicolas Cage

Ca în cazul Juliei Roberts, Nicolas are o listă lungă cu numele celebrităților feminine de la Hollywood cu care a fost cuplat. Printre acestea se numără Brooke Shields, Sarah Jessica Parker și Angelina Jolie și a fost însurat cu Patricia Arquette și Lisa Marie Presley. În 2004, Cage a întâlnit-o pe chelnerița Alice Kim, într-un restaurant în care aceasta lucra. Kim i-a cerut un autograf și s-a ales cu un număr de telefon. Au făcut nunta în același an în California și au și un copil împreună, iar în ciuda problemelor financiare cu care s-a confruntat Cage, se pare că relația rezistă.

 

Matt Damon

Matt Damon nu și-a întâlnit soția pe covorul roșu, așa cum v-ați fi imaginat. Damon a cunoscut-o pe Luciana Bozán, care era barmaniță în Miami, în timp ce filma pentru producția „Stuck on You” în anul 2003. Damon a intrat în barul în care frumoasa brunetă lucra, pentru a scăpa de mai mulți fani agitați care-l urmăreau pentru a-i cere autografe și, deși Luciana era și ea un mare fan al vedetei, Damon nu a încercat deloc să se îndepărteze de ea. Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au trei copii împreună, iar Matt este și tatăl vitreg al fiicei lui Bozán dintr-o căsătorie anterioară.

Patrick Dempsey

Actorul Patrick Dempsey s-a căsătorit… atenție… cu cea care se ocupa de podoaba sa capilară. Soției lui Patrick, Jillian Fink, i-a tresărit inima când a aflat că starul TV își făcuse o programare la ea pentru a-l tunde și a-i aranja părul. Cuplul s-a casatorit în anul 1999, iar Jillian s-a ocupat de părul soțului său timp de câțiva ani. La începutul lui 2015 însă, Fink a intențat divorțul de chipeșul actor.

Comentarii