SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Celebrități înainte și după operațiile estetice

1 iunie, 2015 Autor: Cristina Movilă Foto: www.afun4u.com


Sunteți fascinați de tenul impecabil al lui Demi Moore la vârsta de 52 de ani, sau de frumusețea lui Megan Fox? Ei bine, nu natura este cea care le-a înzestrat cu asemenea daruri. În lumea dură și competitivă a Hollywood-ului, celebritățile se văd nevoite să-și îmbunătățească înfățișarea periodic, pentru că, și de acest lucru depinde succesul lor.

Jennifer Aniston

Jennifer Anniston se jura că tot ce a suferit chipul ei este o rinoplastie pentru a corecta o deviație de sept, urmată de o a doua operație, tot la nas, pentru a repara ce a stricat prima.

megan_fox_plastic_surgery

Deși nu recunoaște, Megan Fox a recurs la multe operații estetice. Se pare că ar fi suferit o operație de remodelare a nasului, un lifting la nivelul ochilor, implanturi în pomeți, acid hialuronic în buze, o înlăturare a alunițelor, precum și peeling chimic la nivelul feței.

Donatella Versace

Donatella Versace nu a fost niciodată o mare frumuseţe, dar în trecut arăta cel puțin normal. A făcut exces de botox, operații de mărire a buzelor și solar, iar rezultatele sunt dezastruoase.

Demi Moore

Chiar dacă și Demi Moore a negat în multe rânduri că a apelat la bisturiu pentru a-și păstra tinerețea, presa americană scrie că actrița cheltuiește nu mai putin de 140.000 de dolari anual pentru a se menține în formă și a face mici ”reparații”, pe ici pe colo.

Sarah Jessica Parker

Protagonista serialului ”Sex and the city”, Sarah Jessica Parker neagă că ar fi recurs la operații plastice dar totuși a recurs la bisturiu pentru o intervenție de rinoplastie. Și asta nu pare să fie tot…

Mariah Carey

Mariah Carey arată de milioane datoritaă operațiilor estetice, pe care, potrivit medicului plastician consultat de revista Enquirer, ar fi cheltuit circa 150.000 $. Aceasta a apelat la rinoplastie, liposucție la șolduri și talie, și-a mărit sânii, a făcut tratamente cu Botox pentru reducerea ridurilor și și-a injectat grăsime în obraji prin metoda Blue Peel.

Comentarii