SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Celebritățile de la Hollywood și mamele lor

8 mai, 2015 Autor: Adriana Vasilcov Sursa: hollywood.com
5


Nu este o noutate că vedetele de peste ocean strălucesc în lumina reflectoarelor și defilează pe covorul roșu în ținute de milioane. Totuși, în spatele obiectivelor, starurile se transformă în oameni simpli, care abia așteaptă să-și ia liber de la turnee și să ajungă în brețele memei. Site-ul hollywood.com a făcut un top al vedetelor atașate de femeia care le-a dat viață.

Jennifer Lopez și mama sa, Guadalupe Lopez

 

Mama renumitei actrițe are o poveste simplă, dar cunoscută de lumea mondenă de la Hollywood. Guadalupe Lopez a fost educatoare și a muncit din greu pentru a-și întreține copiii. Totuși, norocul a fost de parte ei atunci când a câștigat mai bine de 2 000 000 de dolari la loterie.

Beyonce și mama sa, Tina Knowles

Tina Knowles se află în spatele celebrității fiicei sale. Foarte puțini știu că, de fapt, ea o ajută să gestioneze banii și să fie în pas cu moda. Cele două seamănă leit și sunt de nedespărțit.

Jared Leto împreună cu mama sa, Constance Leto

 

În discursul pe care l-a rostit când și-a ridicat premiul Oscar în 2014, Jared Leto i-a mulțumit în primul rând mamei sale. Constance a divorțat de tatăl actorului, înainte ca Jared să apară pe lume. Femeia, de una singură, a crescut și a educat doi copii. În mai multe interviuri, starul a declarat că succesul său i se datorează mamei.

Halle Berry alături de mama sa, Judith Ann Hawkins

Încă o mamă care a crescut-o singură pe una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood! Judith Ann Hawkins a divorțat de soțul ei alcoolic și agresiv, pentru a-i oferi actriței libertate și siguranță. Halle nu va uita niciodată cuvintele mamei sale: „Frumuseţea e ceea ce faci”

Tom Cruise şi mama sa, Mary Lee South

 

Cu toate că astăzi se bucură de succes şi bani, Tom Cruise are rădăcini sărace. Mama sa, Maria, a crescut singură patru copii, pentru că tatăl actorului era alcoolic.

Comentarii