SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Celebrul model, Gigi Hadid, rupe tăcerea! Ce boală chinuie vedeta de ani de zile – (FOTO)

13 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: life.ro Foto: life.ro

MONDENSe pare că celebrul model, Gigi Hadid, suferă de o boală cruntă. Vedeta a rupt tăcerea şi a răspuns criticilor care i s-au adus în ultima vreme. Într-o serie de tweet-uri postate duminică după masă, Gigi Hadid a făcut referiri la starea sa de sănătate şi la boala cu care se chinuie de ani de zile.

Celebrul model, care a apărut luna aceasta într-un pictorial al revistei Vogue UK alături de sora sa, a ţinut să răspundă celor care făceau remarci negative la adresa felului în care arată Hadid. Comentariile acestora o acuzau pe Gigi Hadid că arfi mult mai slabă decât acum câţiva ani când a intrat în lumina reflectoarelor.

„Scriu pentru aceia dintre voi atât de hotărâţi să găsiţi răspunsuri legate de modul în care corpul meu sa schimbat de-a lungul anilor, poate că nu ştiţi că atunci când am început viaţa de model, la 17 ani, încă nu eram diagnosticată cu boala lui Hashimoto; aceia dintre voi care spuneau despre mine că „sunt prea mare pentru această industrie” vedeau, de fapt inflamaţiile şi retenţia de apă datorate bolii”.

Hadid a continuat să posteze un lung şir de tweet-uri care să explice întreaga situaţie. Boala Hashimoto este are legătură directă cu o afecţiune a glandei tiroide şi este principala cauză a hipotiroidiei în Statele Unite.

Vedete din lumea modei (Ruby Rose şi Chrissy Teigen, de exemplu) şi-au arătat sprijinul pentru Gigi Hadid, tot prin tweet-uri, precizând că nimeni nu ar trebui să fie nevoit să ofere astfel de lămuriri în privinţa corpului său.

În încheierea acestei mărturisiri în social media, Hadid a făcut un apel la empatie şi a îndemnat oamenii să îşi folosească energia mai degrabă pentru a-i sprijini pe cei pe care îi admiră decât să fie cruzi cu aceştia.

 

Comentarii