SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Centrul de sănătate „Physioline”, pentru un corp perfect sculptat – (FOTO, VIDEO)

29 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
MG_7491-1024x682

COMERCIALVara e aproape, iar noi suntem în căutare alertă după un corp tonifiat, frumos sculptat, pentru a-l putea „expune” pe plajele însorite sau pe la piscinele și bazinele din oraș. Chiar dacă „porcul în ajun nu se îngrașă”, noi îți propunem o soluție ce va face minuni într-un timp mult mai scurt deât celelalte metode încercate de tine: centrele de fitness, alergările prin parc sau exercițiile pe care le faci alene acasă. Este vorba despre centrul de sănătate „Physioline”. Acolo vei avea posibilitatea unică la noi în Moldova de a testa cele mai avansate inovații din lumea sportului, de a slăbi frumos și eficient cu minimum efort.

Cu un personal profesionist și atent, centrul de sănătate „Physioline” vă oferă mai multe servicii, în funcție de necesitățile și problemele dumneavostră:

  • Antrenamente cu terapie vacum. O procedură mai deosebită este cea denumită „Bandajele wisky”. Aceasta este o tehnică intensivă anti-celulitică și de ardere a grasimilor, care nu are contraindicații. O combinație unică de uleiuri presate la rece și tehnici specializate de împachetare corporală ajută la detoxifierea corpului și la eliminarea toxinelor .
  • Fitness cu electrostimulare cu aparatul german Miha Bodytec. EMS training este un antrenament al întregii musculaturi care folosește impulsuri electrice și vă  poate ajuta să obțineți același rezultat ca la sală într-o şedinţă de doar 20 de minute o dată în saptamână.
  • Antrenamente cu vibro platforma HYPER Vibe;
  • Masaj de limfodrenaj pentru profilaxia celulitei și tonifierea mușchilor.
  • Împachetări și bandaje cu produsele STYX Naturcosmetics Aromaderm. O procedură mai deosebită este cea denumită „Bandajele wisky”. Aceasta este o tehnică intensivă anti-celulitică și de ardere a grasimilor, care nu are contraindicații. O combinație unică de uleiuri presate la rece și tehnici specializate de împachetare corporală ajută la detoxifierea corpului și la eliminarea toxinelor .

Așadar, dacă vreți să ajungeți cât mai repede la nişte rezultate şi performanţe care în mod normal vin abia peste luni bune de efort aveți acum o posibilitate sigură și de nerefuzat: centrul Physioline, acolo unde aparatele și profesioniștii fac minuni într-un timp foarte scurt.

Centrul de sănătate „Physioline”

Chișinău, str. Gheorghe Asachi, 58

+373 68 888 737 , +373 22 855392

http://www.physioline.md/

Facebook/physioline.md 

Comentarii