SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Centrul de sănătate „Physioline”, totul pentru starea dumneavostră de bine – (FOTO, VIDEO)

17 aprilie, 2016 Autor: Lucia Cujbă


Centrul de sănătate „Physioline” este alternativa eficientă și sănătoasă a sălilor de fitness și a multor saloane de frumusețe. Deschis de un an de zile, Physioline are deja clienți fideli.

Cu un personal profesionist și atent, centrul de sănătate „Physioline” vă oferă mai multe servicii, în funcție de necesitățile și problemele dumneavostră:

  • Antrenamente cu terapie vacuum și compresie cu tehnologia austriacă Hypoxi, care vă ajută să slăbiți local în zonele cu probleme. Hypoxi este o metodă revoluţionară de remodelare corporală, foarte eficientă în combaterea celulitei, a țesutului adipos și redarea fermității pielii.
  • Fitness cu electrostimulare cu aparatul german Miha Bodytec. EMS training este un antrenament al întregii musculaturi care folosește impulsuri electrice și vă  poate ajuta să obțineți același rezultat ca la sală într-o şedinţă de doar 20 de minute o dată în saptamână.
  • Antrenamente cu vibro platforma HYPER Vibe;
  • Masaj de limfodrenaj pentru profilaxia celulitei și tonifierea mușchilor.
  • Împachetări și bandaje cu produsele STYX Naturcosmetics Aromaderm. O procedură mai deosebită este cea denumită „Bandajele wisky”. Aceasta este o tehnică intensivă anti-celulitică și de ardere a grasimilor, care nu are contraindicații. O combinație unică de uleiuri presate la rece și tehnici specializate de împachetare corporală ajută la detoxifierea corpului și la eliminarea toxinelor .

Așadar, dacă vreți să ajungeți cât mai repede la nişte rezultate şi performanţe care în mod normal vin abia peste luni bune de efort aveți acum o posibilitate sigură și de nerefuzat: centrul Physioline, acolo unde aparatele și profesioniștii fac minuni într-un timp foarte scurt.

Centrul de sănătate „Physioline”

Chișinău, str. Gheorghe Asachi, 58

+373 68 888 737 , +373 22 855392

http://www.physioline.md/

Facebook/physioline.md 

Фото Physioline.

 

 

Comentarii