SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cheloo de la Paraziții, pus sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri – (VIDEO)

31 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: digi24.ro
maxresdefault-8

ACTUALITATECântăreţul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ştefan, cunoscut drept Cheloo de la trupa Paraziţii, a fost pus sub control judiciar, miercuri seară, de procurorii DIICOT, după mai multe ore de audieri, în dosarul de trafic de droguri în care au fost făcute zece percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ialomiţa, notează digi24.ro.

Potrivit unor surse judiciare citate de news.ro, procurorii DIICOT Ploieşti au dipus cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile a solistului trupei Paraziţii.

De asemenea, alte şase persoane audiate în acelaşi dosar au fost reţinute, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentate Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii DIICOT Ploieşti au făcut, miercuri, zece percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ialomiţa, inclusiv la locuinţa cântăreţului Cheloo, într-un dosar privind infracţiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.

Anchetatorii spun că, în ultimul an, suspecţii au cumpărat cannabis de la dealeri din Bucureşti. Ulterior, au vândut drogurile sau le-au oferit pentru consum unor persoane din oraşul Breaza, judeţul Prahova, şi din împrejurimile acestuia.

La percheziţii au fost găsite diverse cantităţi de „materie vegetală cu aspect de cannabis”, scrie în comunicatul DIICOT. Aceeaşi sursă precizează că au fost chemate la audieri 80 de persoane. Printre acestea s-a aflat şi cântăreţul Cheloo.

Comentarii