SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Chişinăuenii, alimentaţi de energie solară – (FOTO, VIDEO)

24 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Un eveniment organizat cu scopul de a da viaţă deşeurilor, „SUN DĂ-I FEST”, a adunat împreună familii, prieteni pentru a colora un cartier construit din carton reciclat, de a confecţiona lampioane din sticle şi pahare de plastic.

Spectatorii au avut ocazia să vadă o expoziţie impresionantă a tehnologiilor de energie regenerabilă: turbine eoliene, colectoare solare, panouri fotovoltaice, pompe geotermale şi cazane pe biomasă. Tinerii eco şi-au prezentat inovaţiile ce ne ajută să producem energie curată şi să reducem consumul celei tradiționale

.oo

Iubitorii de raliuri au avut oportunitatea de a face turul Grădinii Publice „Ştefan cel Mare” cu motociclete ce consumă energie solară. De asemenea, pentru copii a fost amenajat un loc special de joacă, iar părinţii s-au putut bucura de concert.

promotime.md-46
Alex Calancea & Rupt, „AmberTraps”, „FlashBlood”, „Miriam” și alții interpreți au susţinut un concert live cu instrumente muzicale alimentate de la energia solară. Ei au încins atmosfera de sărbătoare. Spectatorii s-au declarat mulţumiţi de organizarea acestui eveniment şi afirmă că sunt prezenţi în fiecare an să susţină inițiativa.
promotime.md-60

„SUN DĂ-I FEST” a culminat seria de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Europene a Energiei Durabile.

 

Comentarii