SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Chris Brown „Un burger are un gust de 1000 de ori mai bun afară, decât în închisoare.”

15 septembrie, 2014 Autor: Doina Calcea Sursa: billboard.com Foto: billboard.com


Rapperul Chris Brown apare pe coperta celui mai recent număr al revistei ”Billboard”, cântărețul de 25 de ani deschizându-și sufletul și povestind despre relația sa cu Rihanna, despre închisoare și despre viață.

Dacă lumea se va opri vreodată să vorbească despre el și Rihanna. Când n-o să mai fim relevanți, poate. Cât timp vei face ceva bun, lumea tot timpul va aduce lucruri negative din trecut pentru că nu vor să te ridici la un anumit nivel. Dar atât timp cât ai capul pe umeri, n-ar trebui să-ți pese de ce zice lumea.

Despre ce a învățat în închisoare. Maturitatea mea a crescut, încât să îmi dau seama ce este cu adevărat important. Realizez că sunt  un om, ca oricine altcineva. Este doar o experiență umilitoare și începi să apreciezi mai mult ce este în afară. Un burger are un gust de 1000 de ori mai bun afară, decât în închisoare.

Despre faptul că își trăiește viața în public. Nu orice om din lume mă va iubi, dar sunt ok cu asta. Atât timp cât eu îmi iubesc muzica și viața, sunt bine. Oamenii vor spune ce vor vrea să spună. Nu mă uit în spate și nu îmi doresc să aduc trecutul înapoi. Viața este o experiență din care înveți, așa că învăț din mers.

Chris Brown în luna martie a stat într-o în clinică de reabilitare din cauza altercației de anul trecut cu un bărbat din Washington. Doctorii care l-au supravegheat pe cântăreț, susțin că agresivitatea lui vine de la stres post traumatic și bipolaritate, care nu au fost tratate din timp. Chris Brown are nevoie de atenția unui psihiatru pentru a reuși să își stabilizeze sănătatea.

Chris a părăsit închisoarea în luna iunie,  cei de la revista ”Billboard” fiind primii care au realizat un interviu profesionist cu acesta.

Comentarii