SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Chris Pratt va primi titlul de bărbatul anului 2015

16 ianuarie, 2015 Autor: Daniela Timofti


Actorul Chris Pratt va primi titlul de bărbatul anului 2015, din partea secţiei de Teatru a Universităţii Harvard. Acest concurs datează încă din secolul al XVIII-lea și are loc în cadrul unei petreceri mari.

 

În fiecare an se acordă titlul de femeia și bărbatul anului de către membrii asociației Hasty Pudding Theatricals. Premiul îl pot primi persoanele care s-au remarcat nu doar la Hollywood, dar în alte domenii.

Titlul de femeia anului îl va obține Amy Poehler, colega lui Chris Pratt în serialul de comedie ”Parks and Recreation”.

 

Fiecare câștigător primește o oală de budincă aurită. Această tradiție este încă din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al clubului de teatru să aducă „o oală de budincă de cereale” la ședințele lor.

Anul acesta Christ Pratt va juca în filmul ”Jurassic Park”, iar în 2014, actorul a ocupat locul doi în topul celor mai sexy bărbați, realizat de revista People.

În 2014, titlurile au fost deținute de actrița britanică, Helen Mirren, și actorul american, Neil Patrick Harris. Alte persoane celebre care au deținut aceste titluri sunt: Elizabeth Taylor, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Julia Roberts, Jodie Foster, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Bruce Willis, Kiefer Sutherland, Christophher Walken, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Steven Spielberg.

 

Comentarii