SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Christian Bale îl va interpreta pe Steve Jobs într-un film biografic

17 octombrie, 2014 Autor: Silvia Petrov Sursa: gq.ru


Actorul schimbă masca lui Batman pe maleta neagră al lui Steve Jobs.

Christian Bale, cunoscutul actor de 40 de ani, care l-a  întruchipat pe Batman în filmul de succes ”Batman Begins”, va interpreta rolul lui Steve Jobs într-un nou film despre co-fondatorul Apple, bazat pe cartea biografica „Jobs” scrisă de Walter Isaacson.

Regia noii pelicule va fi semnată de Danny Boyle, laureat al premiului Oscar pentru „Slumdog Millionaire”, iar scenariul este scris de Aaron Sorkin, scenaristul filmului „The Social Network”.

Potrivit scenaristului Aaron Sorkin, povestea va avea trei părți, fiecare având loc în culisele lansării câte unui produs faimos legat de numele lui Jobs. „Primul va fi Mac-ul (computer personal creat de Apple, n.r.), al doilea va fi NeXT (companie fondată de Steve Jobs, care a dezvoltat o serie de computere și un sistem de operare ce a dus la crearea, în anii 2000, a sistemelor de operare OSX si iOS, n.r.), iar al treilea va fi iPodul. Este ca și cum aș scrie despre The Beatles. Sunt atât de mulți oameni care l-au cunoscut și care l-au apreciat”, a declarat Sorkin pentru Daily Beast.

Filmările vor începe în primăvara anului viitor.

Noul film va fi produs de Scott Rudin, Mark Gordon si Guymon Casady.

Comentarii