SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cinci filme pe care trebuie să le vezi de Valentine’s Day

12 februarie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: magazine.foxnews.com


Este Ziua Îndrăgostiților și nu știți cum să vă petreceți seara? Promotime vine cu câteva sugestii de filme pe care le puteți viziona împreună cu persoana iubită.

„If I stay”, (2014)

Dacă relația dvs. trece printr-o perioadă mai dificilă, vă sugerăm să priviți filmul american If I stay care prezintă povestea unei adolescente, Mia. În urma vizionării filmului, cu siguranță, veți găsi soluții pentru rezolvarea problemelor.

„The Notebook” (2004)

Dacă nu l-ați văzut până acum, de ziua îndrăgostiților este  momentul potrivit. Aflați până unde poate duce o poveste de dragoste și cât de multe lupte duc protagoniștii pentru a-și realiza visul de a fi împreună.

„Crazy, Stupid, Love” (2011)

Filmul „Crazy, Stupid, Love” vă învață cum nu trebuie să fiți într-un cuplu și cum să vă salvați relația dacă trece printr-o perioadă tensionată.

„Love Actually” (2003)

Savurați o comedie care o să vă țină în suspan pe tot parcursul poveștii. Scenariul prezintă diferite aspecte ale iubirii prin prezentarea a zece povești separate care implică o mare varietate de personaje, mai multe dintre ele fiind interconectate.

„Fifty Shades of Grey” (2015)

Iar dacă nu vreți să stați acasă, o vizită la cinematograf este alegerea perfectă. Fiți în rând cu lumea și mergeți să vizionați filmul care face furori în aceste zile: „Fifty Shades of Grey”.

 

Comentarii